Udar na državu iz Banje Luke: Usvojen nacrt zakona o tzv. VSTV RS

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SAMO RAT!

* traze rat.Ne samo Milokrad Dodik vec SVI jer su ocito SVI ISTI!Jer glasaju za njega.Ovdje treba rat ,ovdje treba OLUJA I TORNADO da se BiH ocisti od fasista!Milokrad zeli pod svaku cijenu da se zastiti svojim sudijama, najveci anrkobos evrope, da Bog da mu * na sprici droge koju zajedno sa * rastura po BiH zavrsili!

Genocidasi

*

Genocidasi

*

RATKO

Bravo pocrkajte *

Bravo Bravo Dodik

NEMA *

AsAsova

Glasove i ucesnike popisat i krivicno gonit.. Ako ja mogu u zatvor za ne placen porez oni za rusenje drzave bar 3x vecu kaznu trebaju ocekivat.. Smita otjerat u pm a mi u konacni obracun sa fasizmom..

Mah..

Bravo pocrkajte * ka RATKO * komplet *ovaj put..

----"Bugojno"----

Masallah,samo naprijed,ako ja nemam nikakva primanha i uslive za iole normalan zivot,nemora ni postojati ovaj * kazamat.niste tjeli napravit normalnu drzavu da svako ima prava ista i da je pravno svako zasticen pod istim zakonom,e nek se raspada dabogda se raspala na 16 dijelova a ne tri.demobilisani borac u ratu gazija u miru konj,naravno u *drzavi.

Guest

*

Guest

Bit ce vama u brzo genocidasima, gašenje svijetla u vasoj tvorevini. Onda ga svi nastavite ** Dodiku. **

071

Ma ja bih na njihovom mjestu odmah raspisao i referendum o otcjepljenju. I kada dobiju po ušima, biće "nejač". Nego, šta kažu zajmodavci sa Londonske berze na činjenicu da je Dodik dao šume u kolateral kojima ne raspolaže? :D.

N

Vakat ovu paratvorevinu gasiti. Osilili su se previse a i na genocidu nastalo. Ostavit im tri opcije. Ostani u drzavi i zivi normalno ili u drinu ili preko drine.

/ Najnovije