Novo zaduženje u entitetu RS: Vlada prodaje obveznice za 20.000.000 KM

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ahaaaahaaa

***

Opa Đurđa

Vidi im samo glava. To je ta pamet u velikim glavama. Sa njima juriš u nova zaduženja. Samo još da dobiju državnu imovinu i predaju je Kinezima stvar će biti gotova.

***

***

***

***

Leo

Ako danas nemaju 20 miliona kako će imati u maju iduće godine da vrate ? Zadužla se i Federacija ! Izgleda da je nesposobna Trojkina vlast sa Nikšićem na čelu brzo potrošila onih 800 miliona maraka koje im je vlada Novalića ostavila na računu !

miki

zaista nije lijepo da tog ljudsku ništariju osvjedočenog neprijatelja Bosne i Bošnjaka toliko reklamirate i objavljujete njegove slike i izjave. Mogli bi čitaoci početi bojkotirati portale koji objavljuju dodikove slike i uvredljive izjave. možda su svi oni u istom kolu

Guest

***

/ Najnovije