Novo Sarajevo: Benjamina Karić povećala prednost nad Muamerom Bandićem

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

***

***

***

***

***

špico

sunce ti j...al ova benjamina bas odudara, KAD JE VIDIM NEMAM NAPRETKA MJESEC DANA..NEDAJ bOZE AL NIJE U VINKLU..MENE STID DA ME PREDSTAVLJA.

komentar

sunce ti j...al ova benjamina bas odudara, KAD JE VIDIM NEMAM NAPRETKA MJESEC DANA..NEDAJ bOZE AL NIJE U VINKLU..MENE STID DA ME PREDSTAVLJA. ka špico jesi glasao?

Edi

sunce ti j...al ova benjamina bas odudara, KAD JE VIDIM NEMAM NAPRETKA MJESEC DANA..NEDAJ bOZE AL NIJE U VINKLU..MENE STID DA ME PREDSTAVLJA. ka špico Neka ti je Badic u vinklu bivsi SDA kadar i lopinas. Zena ima vise skole nego citav SDA i SBiH kadar 100% nije korumpirana. I bice dobar izbor za NS.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Neka ti je Badic u vinklu bivsi SDA kadar i lopinas. Zena ima vise skole nego citav SDA i SBiH kadar 100% nije korumpirana. I bice dobar izbor za NS. ka Edi<<Pa to njima i smeta što je školovana, pametna, što nije korumpirana i uspješna žena

Laxative

>>>>Neka ti je Badic u vinklu bivsi SDA kadar i lopinas. Zena ima vise skole nego citav SDA i SBiH kadar 100% nije korumpirana. I bice dobar izbor za NS. ka Edi<<Pa to njima i smeta što je školovana, pametna, što nije korumpirana i uspješna žena ka Ne pijem dok Paja vozi<< Ona nije korumpirana?? Sve joj je evo nelegalno. A lakta se odvratno, al eto i ako pobjedi unazadit će opštinu gore nego svi ovi do sada, čak gore i od ovog navodnog doktora. Ona samo ima veliku priču a rezultate jok.

Dubi

>>Neka ti je Badic u vinklu bivsi SDA kadar i lopinas. Zena ima vise skole nego citav SDA i SBiH kadar 100% nije korumpirana. I bice dobar izbor za NS. ka Edi<< To sto ima skole ne znaci da je i sposobna. Skolavan je i Tanovic pa je pokazao sav raskos i talent, ukazujuci da je srednjoskolac Koldzo za njega tatamata. Bandic je klocina, al ti ni Bendzamina nije daleko od panja. Opcinom treba da upravlja menadzer vispren sa finansijama i metodama rada upravljanja resursima. Bendzamina je pravnik, pravnici nemaju predmete iz ekonomije i finansija.

obicna zena

Kakav Bandic, Koldzo je svoje vec rekao, Tanovic slabo odradio. Ogromna smo mi opstina i dajmo sansu Gdji.Karic. Smeta Vam nesto? Gore nece biti nego sada. N.Sarajevo postaje veliko gradiliste bez infrastrukture, nema parkova, skola radi u 3 smjene, ambulante da i e govorimo. Imamo veliki parking kojeg niko ne koristi.

Lijepe riječi su ukras

***

Han

"Samo kratkim pregledom ponude i potražnje na OLX.ba uočljivo je da stanovi na Otesu od 60-ak kvadrata koštaju 210.000 KM, a Stupu istih gabarita čak 320.000 KM. U ovom školskom primjeru korupcije i trgovine utjecajem koji prezentira Valter, uzimanje hipotekarnog kredita za stan u strogom centru grada samo je dio složene priče. Najprije, pitanje je kako je kreditni odbor banke mogao odobriti kredit s ratom od 1.644,93 KM budući da banka nije mogla da dobije garanciju da će kredit biti vraćan jer mandat Benjamini Karić na čelu grada uskoro istječe. Osim hipoteke, banci se mora garantirati i povrat novca, a kako je to učinjeno može se samo pretpostavljati. U ovom slučaju, administrativna zabrana je stavljena gradonačelnici na isteku mandata, dakle nekome za koga se zna kada odlazi s javne funkcije, što banke nikada ne rade. Drugo pitanje je da li Benjamina Karić koristi 70, ili 90 kvadrata prejeftino kupljenog stana u elitnom dijelu grada? Naše informacije govore da je inspekciji Općine Centar stigla anonimna prijava u kojoj je upozoreno da ilegalno korištenje 20 kvadrata, ali da se inspekcija nije previše bavila svojim poslom."

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>>>Neka ti je Badic u vinklu bivsi SDA kadar i lopinas. Zena ima vise skole nego citav SDA i SBiH kadar 100% nije korumpirana. I bice dobar izbor za NS. ka Edi<<Pa to njima i smeta što je školovana, pametna, što nije korumpirana i uspješna žena ka Ne pijem dok Paja vozi<< Ona nije korumpirana?? Sve joj je evo nelegalno. A lakta se odvratno, al eto i ako pobjedi unazadit će opštinu gore nego svi ovi do sada, čak gore i od ovog navodnog doktora. Ona samo ima veliku priču a rezultate jok. ka Laxative<<Razlika što svu ona gadaribu što ima nije vrijedno ko jedna torba i šal sultanija pa je zato odvratna. Da je sda onda bi bila lijepa, pametna školovana, dobra, poštena.

RAM ići

Bandiću,možda bi bolje prošao da te nije podržavao DF! U ovoj općini članstvo DFstranke se “zgadilo”narodu, skoro pa svi su na budžetu godinama! Pogledajte im biografije,od nekog Ramica,koji je bio nosilac liste DF ,koji nema gdje nije bio uposlen, a sve budžetske institucije?Drugi Ramic radi u Srednjoj Elektrotehničkoj školi ,dva mandata pomoćnik direktora,te se nadao direktorskoj poziciji u toj školi ,pa kada je došlo do promjene vlasti u Kantonu Sarajevo,ovaj izvjesni aspirant za neprežaljeno mjesto direktora skole izjavljuje”nisam se prijavio na konkurs zato sto sam shvatio da je politika umiješana u izbor direktora”!!!!Izvjesni Ramic tvrdi da predhodni režim nije uticao za bilo koji izbor direktora institucija,i ako Vlada Kantona Sarajevo daje suglasnost za imenovanja direktora i rukovodilaca institucija??? Da,vjerovatno, prethodna vlast nije imala nikakvog uticaja za imenovanja rukovodilaca ,kao niti za upošljavanje “podobnih!!!🥵😂 Ma ,hajte molim vas! Sigurno je da ovakvim podcjenjivačkim izjavama DF članovi su maksimalno iritirali javnost, a njihovi apetiti nisu imali kraja! Sve to lokalno stanovništvo vidi i zna!

/ Najnovije