Novo pismo porodice Alise Mutap: "Njeno psihičko stanje je ozbiljno narušeno"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Je li te zajedno sa porodicom sramota tako nesto pisati i traziti. Mlad momak tvojom pokvarenoscu ni kriv ni duzan ode u smrt,a ti trazs da zastitis nerodjeno dijete i sebe. Dao ti.dragi Bog da glavom platis na porodjaju. Ne docekala ziva da ga podizes stice te suze njegovih roditelja i sestre rahmetli Djenana.

RR

Opet novinari pišu svoje ili nečije stavove u uvodu o procesu koji nije završen. Ovo ustupanje prostora drugoj porodici je očito na silu i odmah možemo očekivati novu prepisku sa facebook statusa.

Dok

https://www.logicno.com/politika/sto-se-stvarno-dogada-i-sto-nas-ceka-na-zimu.html

Pravda za rahmetli Dzenana

Pa vi bolje znate ko je ubica alisa to najbolje zna pa hajde alisa kazi ko je ubica skrati taj pravosudni proces,sve ti znas,fuj kako si mogla tuzit muriza ubijes mu dijete pa ga jos i tuzis dno dna ALISA KO JE UBIO DZENANA progovori

JA1

Zaboli nas nesto za njom, jeko ona?

Qqq

Ima dragi Allah koji joj je dao da bas sad kad ceka svoje dijete dozivi sve ovo!

Div

Ovi Mutabi su prava nesorta. Kad ste učestvovali u ubistvu i zataškavanja istog niste se javljali. Kako vas nije sramota? Pravda je spora ali dostižna.

Lisičić

Ako vještica dođe slučajno do metle pobjeći će iz pritvora

draga alisa

otkrij ime ubice biće ti lakše

Biba

Ova porodica mutap je porodica budala i kretena. Misle da ce neko saosjecat sa njima zbog njove kuje lazova.. sram da vas bude.

Psiholog

Naravno da joj je naruseno psihicko zdravlje. Za njeno psihicko zdravlje je najbolje da sve isprica, bice joj lakse. Alisa, ko je ubio Dzenana?

Branko

Mamu li vam pokvarenu. Sto ne prozborite kako ste ubili Memica I oslobodite svoju savjesti. Ili zborite ili se pojedite. Milosti prema ubicama nema niti smije biti.

Politika

Politika i politike koje stoje iza Mutapa i koje Mutapi brane i zastupaju pogubnija je za bosanskohercegovački narod od ratnih zbivanja 92.-95

Kazi istinu

Kazi istinu i ozdravit ces odma i nece ti trebati psihijatar

Boom

Podrška za Dženana i njegovu porodicu

Džasmin

Ovo baš predugo traje prava Duga mračna noć. Podrška za Memić

JC

Pa da nije bila psihički bolesna, ne bi ni bila tu...ona je psihički bila bolesna i prije Dženanovog ubistva!!

Lola

Pa vi bolje znate ko je ubica alisa to najbolje zna pa hajde alisa kazi ko je ubica skrati taj pravosudni proces,sve ti znas,fuj kako si mogla tuzit muriza ubijes mu dijete pa ga jos i tuzis dno dna ALISA KO JE UBIO DZENANA progovori ka Pravda za rahmetli Dzenana Moze i ona tebe tuziti jer nemas osnove da je nazoves ubicom. Nadam se i da hoce. Ostani neutralan i cekaj ishod.

JOSE

PODRŠKA HEROJIMA MURIZU I IFETU. A OVO PISMO JE DA NORMALAN ČOVJEK POVRATI ŠTO JE POJEO. KAKVI IMBECILI.

/ Najnovije