Novinarka Nidžara Ahmetašević oglasila se o jučerašnjim dešavanjima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wtf

Stani ba, jesu li nju zatvori zbog prepirke koja je nastala oko poziva za nepropisno parkiranje, pa snimanja, pa maski ili zbog migranata u logrima oko Sarajeva, kako ona sada priča? Ispade da su je uhapsili zato što pomaže migrantima. Ko laže, ona ili policija?

Y

Jesi bitna nema sta

Sarajka

Puna podrška za našu policiju.Ovu glupaču bi trebalo pod hitno poslati da volontira gore u Podhrastove,pa da vidi šta znači pravi aktivizam.Zbog ovakvih,kao što je ona i imamo ovoliko bolesnih.

Kako

Madam se da će se sada oglasiti udruženja novinara, borci za ljudska prava i objektivno izvještavanj, jer ovo što ona sada piše i prezentuje je obmanjivanje javnosti i kleveta organa reda. Niko nju nije uhapsio zato što je aktivista, Osim ako aktivizam nije pozivanje policije da komsiji naplate kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Kako

Nadam se da će se sada oglasiti udruženja novinara, borci za ljudska prava i objektivno izvještavanj, jer ovo što ona sada piše i prezentuje je obmanjivanje javnosti i kleveta organa reda. Niko nju nije uhapsio zato što je aktivista, Osim ako aktivizam nije pozivanje policije da komsiji naplate kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Katy

Evo dokaza da je namjerno izazvala incident iz nekih sebi poznatih razloga. Meni je odmah bilo jasno cim sam vidjela snimak. Dobila je dva dana medijske paznje. Vecina ljudi nije nikad culo za nju. Nisam ni ja do sad.

Katy

Ako je ona pozvala policiju zbog parkiranja onda ce se bar komsija sit nauzivati meraka sto su je spengali.:)

Stoko

Dabogda vam majke i sestre ovako privodili i ponižavati.

JA1

Koji kreten moras biti da u ovom slucaju branis kretensku policiju i njihov bezobrazno nasilnicki postupak, malo je reci kreten.

zoran

Izgleda da su nju baš u Jagomir trebali odvesti - lujka i to teža

/ Najnovije