Novi zaplet zbog slučaja ‘Kovačević’. Europski sud poziva Hrvatsku da se uključi i zaštiti Slavena

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smutljivac. Sad je Hrvat, sad je Srbin sad je

pak Ostali... Ako ga HR zastiti, znaci da nam je vlast poludjela nacisto.

Matrixus

Ovo je sad neka hrvatsko europska mućka da se Kovačevića koji je apsolutno u pravu proglasi lažovom kako bi ova gamad osporila presudu koja ide u korist stanovnika ove zemlje a ne nacionalističkih oligarhija. Šmitleru korumpirani napolje iz naše države.

MUGDA

TREBA ****ETU I LAZOVU ODUZET PUTOVNICU I HRVATSKO DRZAVLJANSTVO

Laxative

TREBA ****ETU I LAZOVU ODUZET PUTOVNICU I HRVATSKO DRZAVLJANSTVO ka MUGDA **** li te Plenki i Šit u glupi mozak.

Uvr

Molim papiške u komentarima da shvate razliku između nacionalnog i etničkog identiteta. Etničko opredjeljenje je tema presude. Državljanstvo s tim veze nema.

Haha

Dečko se predstavljao i služio u gradskom vijeću Sarajeva kao Hrvat. Zatim je u kantonu KS služio tvrdeći da je Srbin. A u zadnje vrijeme se predstavlja kao “Ostali”. Dakle jedino logično, ukoliko posjeduje HR državljanstvo je da mu to državljanstvo bude ukinuto. Ne radi fašizma, već zbog toga što je sam odustao od toga.

Joj

Hahahahahahahihihihooo Jao Slavena sto se cojk isprovaljiva. Osjeca se susramlje u zraku

IVA

NASTAVAK S.ANJA KOJE RADI HRVATSKA I SCHMIDT. OVA PRESUDA JE ISTA KAO I SEJDIC-FINCI POENTA JE RAVNOPRAVNOST SVIH GRADJANA! POVAMPIRENI NACIONALISTI I PLEMENA!

Anto

Ako sam dobro shvatio, on kao gradjanin EU tuzi BiH jer nema EU pravo u BiH. Kako je Schmidt zakuhao i zapetljao stvari, dovesce do toga da katolici u BiH koji imaju i hrvatsko i bh drzavljanstvo ce se morati odreci jednog za pravo glasa dal u BiH ili HR. Ooooj sta nam uradise. Ako zadrzim putovnicu vodicu se kao manjina i strani drzavljanin rodjen u BiH bez prava glasa. Schmidtu sve ti j....

Jest

on je hrvat ko i ja,

Rato

pak Ostali... Ako ga HR zastiti, znaci da nam je vlast poludjela nacisto. ka Smutljivac. Sad je Hrvat, sad je Srbin sad je pa covjek da bi opstao i mogao normalno zivjeti morao se tako izjasnjavati. Tako su nekad Bosnjake prisiljavali da se izjasnjavaju kao Srbi ili Hrvati ili neopredjeljeni. Zato i jeste uputio tuzbu da bi mogao biti to sto hoce a i ucestvovati u drustvenim zbivanjima tj.politici.

MUGDA

>>NASTAVAK S.ANJA KOJE RADI HRVATSKA I SCHMIDT. OVA PRESUDA JE ISTA KAO I SEJDIC-FINCI POENTA JE RAVNOPRAVNOST SVIH GRADJANA! POVAMPIRENI NACIONALISTI I PLEMENA! ka IVA<<POSLJEDNJI PUT TI KAZEM NAPISI PRAVO IME ILI PREZIME ZNAM DA SI MUSLIMAN A OVAJ KONJ STO SE TALIO GLUP JE JER NEMOZE JEDNOM BIT SRBIN DRUGI PUT HRVAT TRECI PUT MOZE BIT KONJ KO STO JEST

MUGDA

**** li te Plenki i Šit u glupi mozak. ka Laxative **** TE SLAVEN KOVACEVIC NEMA MU VISE BIT NA DRZAVNIM JASLAMA

dakle, stvar je vrlo jednostavna!

hrvatska će jugoslavenu kovačeviću. . . ODUZETI HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO! razloga za to je napretek,... pa paaaa jugoslavene k. ! državljanstvo je se može dobiti ali i izgubiti, tj. biti oduzeto. NJEGO BOLAN; Slobodna Država, olaham! Slobodna Država Hercegbosna i Slobodna Država Republika srpska NEMINOVNO moraju i FORMALNO POSTATI ISTO što i Slobodna Država Bavarska u Njemačkoj. STOP islamskom grOADŽanskom terorističkom radikalizmu u Fosni! Inšalah, alahu ekber, tekbiiiiiiiiiiiiiirrr!

Dvojac

TREBA ****ETU I LAZOVU ODUZET PUTOVNICU I HRVATSKO DRZAVLJANSTVO ka MUGDA Državljanstvo i nacionalnost; u hrvatskoj ima prilično građana sa hrvatskim i BiH državljanstvom,a nisu ni hrvati ni bošnjaci,a što su po nacionalosti ili vjeri to je njihova stvar i nemoraju to nikome predočavati.

Ralle

Sve Hrvat do Hrvata, Sejdo, ovaj Kovačević, koji bi ***** rođenu dao da bude u vlasti. Pa vidite da je čovjek ljigav do bola. Mislim da mu naj bolje pristaje da bude Bošnjak.

Ultravox

Schiitovi fašisti u ekstazi, pjene, ridaju, laju ko kerovi. Schiit će da leti, htio ne htio... Glyphoschiit.

glupavi

slinu skontaju igru kad je već kasno - onda kmeče

Panzer

Ima on i Srbijanski pasòš,prije je bio i Srbin.Sejdini kerberi i poslušnici ne biraju načina da ostanu na vlasti

Panzer

Ovo je sad neka hrvatsko europska mućka da se Kovačevića koji je apsolutno u pravu proglasi lažovom kako bi ova gamad osporila presudu koja ide u korist stanovnika ove zemlje a ne nacionalističkih oligarhija. Šmitleru korumpirani napolje iz naše države. ka Matrixus Pacove bijedni tebe ne interesuje evropa i vrijednosti.Ti hoćeš gradjansku džamahiriju bez Srba i Hrvata u srcu Evrope.

Znaci

to je Shmitonjina preporuka EU sudu- Dajte krscanskoj Rvackoj da to sredi tamo.

/ Najnovije