Novi zahtjev stigao Vraniću: Prosvjetni radnici traže da budu na listi za vakcinaciju

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Pa zar oni ne rade online ?

nasvasta

Stidi se vlasti kad dozvoliste da vas prosvjetari mole .Obrazovanje je pasoš za budućnost.Ali naši magarci neprijatelji sopstvenog naroda vole da je taj isti narod neobrazovan.

Bara

Ovaj Sivro ne zna šta hoče. Prosvjetni radnici jesu na listi prioriteta kao i mnogi drugi i nema šta da moli i da se reklamira po medijima. Dobičete pozivnicu sa zlatnim slovima.

Cic

Stidi se vlasti kad dozvoliste da vas prosvjetari mole .Obrazovanje je pasoš za budućnost.Ali naši magarci neprijatelji sopstvenog naroda vole da je taj isti narod neobrazovan. ka nasvasta Djeca jesu neobrazovana a za to su iskljucivo krivi ucitelji jer nisu imali ni volje ni znanja da organizuju nastavu i to samo u KS. Svi ostali nastavnici su organizovali nastavu. Iz tog razloga treba vakcinisati uciteljice u vrticu, svo nastavno osoblje svugdje u FBIH a ostaviti ove ublehase iz KS do augusta. Nisu zasluzili da budu vakcinisani nego kad dodje na njih red, poslije svih radnih ljudi.

/ Najnovije