Novi udari na džepove građana: Nakon Nove godine najavljeno poskupljenje struje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ih, kad bi oni meni, umjesto banki, subvencionirati jedan solarni set za krova, pa da ga otplaćujem kroz struju.

AS

Zašto stalno prizivate nekakva poskupljenja? Vi novinari i tzv. nez.stručnjaci izmišljate vijesti .Ko je najavio poskupljenje od Nove godine ? Da Bog da pa vama poskupili sve a narod ostavite na miru.

@Habuhabuhabu

Sigurno si navikao sve ***ovače dobijati. Digni kredit pa kupi sebi.

Green

5 - 10 nije par procenata, laz vam je postala default pa ne znate ni sta izjavljujete.

robot

realno ne postoji ni jedan razlog da struja poskupi

Huso

Koliko znam izvozimo struju. Jeftinije je proivodimo nego Europa. Ne vidim razlog poskupljenja obzirom na standard gradjana u BiH???

Adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije