TW / Stanivuković u nekoliko minuta objavio tri tvita: Mnogi bi mogli ostati bez posla

03. 03. 2021. u 15:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 75

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, u svega nekoliko minuta na svom zvaničnom Twitter nalogu objavio je nekoliko postova koji su vezani za radnike koji bježe s posla. 

"Naš sistem identifikovao je dio radnika koji provlače kartice za dolazak na posao za druge. Ovakvi postupci biće sankcionisani, ne samo u Gradskoj upravi, nego u svim našim preduzećima i ustanovama", napisao je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na svom Twitter nalogu.

On je dalje napisao da je “ustaljeno mišljenje da neki ljudi imaju veća prava od drugih i da se mogu igrati s institucijama – prošlost” te poručio da “niko ne pokušava da ismejava gradske institucije, ustanove i preduzeća“.

Na kraju je objavio i treći tweet.

"Oni koji su našli nekoga da umjesto njih provlači karticu, treba da imaju na umu da sutra neko umjesto njih može stvarno doći na to radno mjesto i pošteno provlačiti svoju karticu”, napisao je Stanivuković.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)