Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Kad je ravnozemljasima dozvoljeno da ne vakcinisu djecu. Zadnjih 20 godina.

torabi

Ljudi dragi, prestanite slijepo vjerovati tiktokerima, jutjuberima i ostalim neobrazovanim neodgovornim tupanima. Sad bi lijepo trebalo početi tužiti ove ravnozemljaše, antivaksere i teoretičare zavjera, jer ugrožavaju živote svojim lupetanjima po modelu Torabija.

Narode

Bolje vam je da skocite sa ruba Ravne Zemlje pravo u chemtrailse nego da se bocate vakcijenama pa da vam rep aligatora izraste i da vam se viljuske zalijepe za ledja. Imate fino telefon pa se obrazujte na Facebooku, a ne od ove ljekarske mafije, hoce sve da nas pobiju.

***

***

***

***

***

***

***

***

Robot

To je vani jako elegantno riješeno, ko nije cjepljen zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove ljecenja ...

/ Najnovije