Novi slučaj "parking papka" u Sarajevu: Gdje da prođu stanari zgrade?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Kod Seljonacelnika Zenice fude to nije problem parkirat na trotoar inace je on iz nekog vakufa papak lopov

Gost

Vjerovatno tu u blizini ima neki kamen, iskoristite ga.

gost

Jel ovaj građanin pozvao policij? Ako nije, nije trebao ni fotografisati..

Celo

Sta se ibretite non stop o istim stvarima ? Postoji sluzba koja uredno prima platu a ne obavlja svoj posao .ebo slikanje, niko od toga nema nista POCNITE KAZNJAVATI

Celo

Kod Seljonacelnika Zenice fude to nije problem parkirat na trotoar inace je on iz nekog vakufa papak lopov ka Bosanac Da su mu inostrane tablice nedo Bog bilo bi DIJASPORA ovo i ono

Gradjanin

>>Jel ovaj građanin pozvao policij? Ako nije, nije trebao ni fotografisati.. ka gost<< Jesam, i rekli su mi da ce poslati nekoga. Al dzuma je bila pa nije bilo nikoga, zato sam izvadio telefon i snimio!

@Gradjanin

>>>>Jel ovaj građanin pozvao policij? Ako nije, nije trebao ni fotografisati.. ka gost<< Jesam, i rekli su mi da ce poslati nekoga. Al dzuma je bila pa nije bilo nikoga, zato sam izvadio telefon i snimio! ka Gradjanin<< Lažeš da si zvao i da su ti tako rekli.

Adi

Samo noz pa probij gume. I dobro zaparaj, nece garant debil nikada vise, joj kud nece kod mene ovako parkirati gorio bi ko sibica, mamu mu papansku.

Febo

Izvucite gume majmunu

Antiprimitivitk

Pantako nam i treba kad nismo u stanju da uradimo bilo sta da dobijemo bar mrvo dostojanstvwbiju i ozbiljniju piliciju. Koliko puta se ispred vrata moga i stana moje majke neko parkirao neko a ako zelite kaznite samo ptaking parka - ne moze, polifija mora izdati prekrsajne kazne svima redom u ulici (dakle i onima koji ne smetaju) a ne samo parking papku...a sam stanar ne smjje nista poduzeti.... Uostalom, kad je policija u ovom gradu ista ozbiljno uradila za obicnog malog covjeka bez stele i uticaja? Svi imaju vlast kakvu zasluzuju...vrlo jednostavno...

w

Samo noz pa probij gume. I dobro zaparaj, nece garant debil nikada vise, joj kud nece kod mene ovako parkirati gorio bi ko sibica, mamu mu papansku. ka Adi Ne i ne smije se uništavati imovina, jer auto nije umjetna inteligencija koja se tu parkirala. Ima ime i prezime vlasnika i njega po džepu izbušiti. A vi nasilnici koji bi štetu pravili niste ništa drugačiji od parking papka sa slike!

/ Najnovije