Novi skandal u Ćirilici: Beogradski historičar hvalio Dodika, vrijeđao Komšića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

a da...

hoćel više iko skontat/priznat, da je ovo svo sranje počelo sa Komšićem? Ta podvala je samo dala krila Čoviću i Dodiku. I sad još hoće da puskupe struju.... Mrš u pm

Taj deformisani,genocidni,narod je sevap redovno svakih 30 godina,izgranatirati!

.

Haha

Kakvi su to bolesnici..

HEPA

...KPKAHOB KRKAH s one strane Drine...

Habuhabuhabu

Ima li kod njih barem jedan normalan medij? Ovo je katastrofa šta sve dođe do mikrofona od silnih beogradskih fakulteta.

Bosanac

A ja profesora alaj lupa ovo je kacavendin ucenik

Genocidasi

OD SVIH RASA POGANIH OASA NAJVISE MI SE GADE SRBI.

Guest

Ova krmaca glava, mora da je karao Dodikovu Goricu posteno, dok hvali Dodika. Srbadiji to nista nije, karati sta stigne, pa makar najblize bilo. Kad su zivotinje!!!

Amir

Zbog Vas debila koji imate vremena da obraćate pažnju na ove kretene iz ćirilice nam i jest ovako.

Izgubljeni u prostoru i vremenu

Ove LP ofucane price su standardne kod pucanstva Srbije, Od muke i svog jada ne znaju sta drugo da rade nego da susjede provociraju. Pucanstvo Srbije je izgubljeno u vremenu i prostoru!

Hahahah

Nisu ni svjesni koliko su jadni!!!

Mirza Tvica

Sve u svemu od Ćirilice i onih primitivnih ćoškastih velikosrpskih glava koji tamo gostuju ništa dobro

D aut

OD SVIH RASA POGANIH OASA NAJVISE MI SE GADE SRBI. ka Genocidasi Pa zato što si postao od njih.

D aut

>>Ove LP ofucane price su standardne kod pucanstva Srbije, Od muke i svog jada ne znaju sta drugo da rade nego da susjede provociraju. Pucanstvo Srbije je izgubljeno u vremenu i prostoru! ka Izgubljeni u prostoru i vremenu<<Zboriti istinu nije provociranje. Ako je neko izgubljen u vremenu i prostoru, onda ste to vi. Naravno, od slepe mržnje prema Srbima to ne vidite. Vi živite u velikim lažima i teško ćete se izvući iz toga.

/ Najnovije