Novi skandal u BiH: Iscrtali simbole 'Z' u znak podrške Putinu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mogu da pushe qurac! Hocete treci! Hocete moj qurac!

.

do

dobro je da su potomci nacista sad na svome, sreca je da nije skandal podrzavati nacisticke trupe.

PUTIN JEDINI

EU AMERIKA HUSKACI

Genocidasi

Popustili rusi gube rat u Ukrajini a sva ova stoka KARPATSKA koja ih podržava mislim na pse ruše neka vam jebu LIPSANU djecu srbocetnicki.

Dla

Kako to da kod nas ima toliko kretena? To se odnosi na ove umjetnike sa sprejevima , ove virtuoze u komentarima iznad, i onoga idiota koji bi trebao malo porediti ovo smeće od izraza.

ZA LJILJANA?

***

Poruka EU

***

Univerzum i ljudska glupost je neograničena!

Neko je dobro plačen da zakuhava!

Posmatrac

I onda kazu " ko bi rat u BiH?!" Evo ovakvi sa slovom Z bi ratovali, klali i ubijali kao u Srebrenici a sad i u Ukrajini. Trebamo biti budni.

Bože pomozi

Prodaće sad sva vozila Mercedese WV itd i kupiće Lade ruske

anonimno

ovosu uradili covicevi europejci

Cobra

Presuďeni UZP ovci Stoka najobicnija

N

Za glupana koji se predstavlja " anonimno" koji okrivljuje čovičeve Europljane možda je ovo isti rukopis onoga ili i ih što su pisali po automobilima i komsijskim kućama u gornjem Vakufu nekako to zaboravljajte , dokad solidarnosti prema Ukrajini su izbjeglice iz Ukrajine koji su prihvaćene u Međugorju i koji dolaze u mjesta s hrvatskom većinom , ta mjesta su meta ovakvih radnih da bi se to prikazalo drugačije, mislim da će policija odraditi ovaj posao sa ovim umjetnicima spreja pa ćemo vidjeti tko su ti što se prave gradnja i sa mržnjom duševnom kao bolešću

Pravda

Koji ste retardi bolesni zaostali

Zox

Pa u Republici Srpskoj svako drugo auto je stavilo slovo Z u znak podrske Rusiji u borbi protiv NACIZMA!!!

/ Najnovije