Novi sarajevski trolejbus se pokvario, vraćen u garažu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Ko nam vodi gradove i drzavu lopovi nesposobni skake stete imena im govore sve fuj lopovi jel vas strah Boga ako vam narod nesmije nista dok ga unistavate kradete pravite budalama dokad vise

Covjek

Od STETE samo ocekivati STETU.

Tango

Ovi na vlasti bi i Boga pokvarili a ne trolejbus! Nesposobni uhljebi!

Mujo

Ha ha ha samo se bave politikom zarad ličnog interesa svi od reda isti su sda nema tu insana udomi svoje ljude i samo šaltaj

MrziteljPDA

Ha,ha,ha! Fadilova vlada danas ispregovarala sa rudarima povećanje plaće za 230 maraka a crna Trojka u Sarajevu gurnula grad u 1880.godinu! Od trolejbusa napravili prikolicu.

Objektivan i nepristran

Ehh... pa koliko para toliko muzike. Hocete vi trolejbuse iz Bjelorusije, vidi bogati? Sto niste uzeli nesto renomirano, iz EU, JApana ili Juzne Koreje? Zato sto nemate para, taj jedan kosta kao ova dva i po... Ali taj nece ni ostat u kvaru prvi dan. Cuj vozac ne zna vozit, kome vi to... Napobaska sto je glupost trolejbus ikako drzat u gradu. Ima bus (ima sada i elektricnih), ima tramvaj, a kad budete zaradili za jedno 300 godina iskopajte metro. Sarajevo se ubilo za metroa, sve po duzini, nula bodova po sirini, ma idealno, jedna jedina linija sve pokriva od Hrasnice do Bascarsije.... Al jes.... za tako nesto vam nece dat neki emir iz nedodjije pustinje lovu, on ce dat za dzamiju, pa vi mnozite minarete po Sarajevu, jako korisno. A kod sebe tamo napravi cuda cudesna, grad kao s druge planete, a vama dzamija. A metro cete imat kad na vrbi zasvrbi sa ovakvim stavovima i politikom.

Ask

Auto godine u svijetu pa proizvođač povuče desetine hiljada komada, al takvi smo mi cemer i jad daj samo da se ucrnjacimo, nismo ni za zaprežnih kola.

Muha

Ma nije nikakav kvar. Nestalo struje na 10 minuta a nisu skontali. Zaboravili i grijanje isključiti. Al zato kamere snimaju sa 128 mbps . Vidi se i muha kada preleti.

Šefko

Povadio neko slatko dijelove prodao i zamaskirao. Gras je mafija neviđena, klasika kao i u svakom državnom preduzeću.

Antibunar

Presaugo...

Ivan

Nova trola, soson vozac, seljober od ovaca sljego ne zna taj zaprezna kola voziti, a ne trolu

/ Najnovije