Novi Pravilnik o isplati dječijeg dodatka, donio milionske troškove roditeljima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

OVOM IZRODU NETREBA VJEROVAT ZALIT CE PENZIONERI ZA NOVALICEM OVI SAMO SEBI DIZU PLATE

HHH

U visini doplatka su uračunati i ti troškovi inaće bi doplatak bio manji 5 KM.

Posmatrač

***

MrziteljPDA

Za 150 maraka pravim mušku djecu koji će biti odlikaši u školi i primjerni učenici a uz doplatu od 50 pravim i poznate ličnosti(glumce,sportiste,pjevače)! U slučaju da dijete ne bude nešto od obećanog automatski vraćam pare i dodajem 20 maraka kao odštetu! Žene javite se

Pravda

Ovaj lik Delic je uzasno destruktivna osoba. Njegovi zakoni donose da Penzioner nece dobit nikad vise povisicu jel moze da radi, da nezaposleni ce ostati bez zdravstvenog a nece se moci zaposlit jel na njegovo mjesto dolazi penziner ili student. Da radnici mogu sanjati o vecem minimalcu. Da ljudi koji zele ostvarit djeciji dodatak moraju gomilu papira izganjat i baciti se u dugove. Pod hitno trazit smjenu Delica.

Gost

Ovaj lik Delic je uzasno destruktivan. Minimalne plate i penzije nikad nece rasti. Jel penzioneri i studenti sad mogu radit ko se pobuni uvjek mu mogu naci zamjenu. Nezaposleni ce biti brisani sa biroa a nece imati zdravstveno osigiranje ko ne zeli da radi za mizeriju kod robovlasnika i nakon godinu ponovo na biro. Pod hitno zaustavit i trazit ostavku nazovi minista Delica.

zrno po zrno milon

Ovi roditelji milioneri hahaha pa imaju milonske nepotrebne troškove na doplatcima za djecu. Rade li oni ista ili žive od djece ??

Brzi

***

Pravda

Trebalo je za svako dijete da ima doplatak oni su ovako djecu razdvojili,ima slučajeva roditelji imaju pe**** a vode se na biro i primaju doplatak,treba svako dijete imat doplatak i to je to?

Hahajah

Pitanje je veliko u kojoj mjeri ce koalicija kolut naprijed kolut nazad uopce razumjeti ovaj zahtjev?!

/ Najnovije