Novi neonacistički i desničarski grafiti u Prijedoru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Laju vrijedzaju genocidne srpske zivotinje podivljali srbi treba ih pelcovat

Jkkgslč

Ovo onaj sudbin piše, pa pogledaj mu ćirilice majke ti ;)

5

Da ne pisete toliko o tome dosadilo bi im i prestali bi.

071

Obično se sačeka proljeće u predizbornoj godini prije nego što počnu grafiti, incidenti, skrnavljenje grobova, napadi na vjerske objekte. Vidi se da im je svima dogorilo, i da znaju da će ovaj put teško pokrasti izbore koliko niko neće glasati za njih.

Guest

Četničuljci se opet povampirili

Broj 1

Srbi su narod koji mrzi: Slovence, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Albance. Pa i Makedonce. Srbi mrze Srbe koji nisu četnici. Srbi mrze sve i svakog! Vojvodina želi samostalost! Sve češće na pamet mi pada Tarabić i jedna šljiva. Zbilja, kako možete funkcionisati sa tolikom mržnjom u sebi?

njfjklJKJI

Srbi su narod.

kdkfsmk

A I ovi papački novinari bi mogli primatisti da ovo jeste originalna drdvna svastika koja se od nacističke razlikuje po smeru..... moj sudbine ni ćirilica ni naci svastika ti nešto ne idu

Ko tebe grafitom ti njega kukanjem

Polomite ruke tim sto to skrabaju sta vazda kmecite !!!!

Advokat

Mnogi ove "Prečane" novokomponovane srbe nazivaju i posrbicama. Neki tvrde da BNF (Bosanski Nacionalni Front) organizacija koja je osnovana u tajnosti sa ciljem odbrane drzave BiH koristi ovu parolu kao "Nož, žica, posrbica". Stavljajući tako na znanje posrbicama šta ih čeka u "drugom poluvremenu".

/ Najnovije