Novi incident u manjem bh. entitetu: Pogledajte kako provociraju povratnike u Vlasenici

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

tuner

Lijepe riječi su ukras!

Vlašendre

Lijepe riječi su ukras!

Haha

***

Tek dolazi nas odgovor

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Kiki

Jad sta drugo od vla.skog jada očekivati. Jadan je to narod

SamoMIR

Većina normalnih Srba u R.Srpskoj se stidi ovog pojedinca i osuđuje incident i to govorim kao neko ko je srpske nacionalnosti i živim u RS,BIH. Želim da se izvinem svim Bošnjacima koje je ovaj incident uznemirio. Molim vas da ne nasjedamo na međusobne provokacije. Svjet se nalazi u opasnosti a pogotovo prostor BIH koji je oduvjek bio bojno polje istoka i zapada. BiH je u miru raj, u ratu se pretvara u najgori pakao. Sami stvaramo svoj mir i pakao. Apelujem na sve pametne i moralne Srbe i Bosnjake u BIH da odrzimo mir na ovim prostorima.

Dena

***

Haha

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe rijeci su ukras

**** vas Dragan Bursac u muslimanski supak a onda ******

Jole

Sad cu i ja isto svojim komsijama pravoslavcima.....koji su isto manjina u vecem bh entitetu....pozeljeti sretno badnje vece i cestit Bozic...jer mene su tako odgajali moji normalni roditelji...ovo je ocito odgajala stoka!!!

Metak

je sadaka za srboljubane

Ljiljan:TURCI SU JAHALI VLAINJE PREKO 720 GODINA

DVIJE ZOLJE I RAFAL I VLAŠKA MARVA JE SMIRENA!

Bos-Sa

Je li to oni proslavljaju najveci pravoslavni praznik?Nista novo od pogane krvi,jos kada popiju niko im ravan nije ,do gadjenja su!

Tako

bogobojazni svetosavci slave Bozic.

Ljiljani nisu sa Karpata

Je li to oni proslavljaju najveci pravoslavni praznik?Nista novo od pogane krvi,jos kada popiju niko im ravan nije ,do gadjenja su! ka Bos-Sa Da bolan, a ko bi rekao da su to tvoji preci tvoja dnk

Ljiljani nisu sa Karpata

DVIJE ZOLJE I RAFAL I VLAŠKA MARVA JE SMIRENA! ka Ljiljan:TURCI SU JAHALI VLAINJE PREKO 720 GODINA I jesi li im roknuo dvije zolje i koji rafal? A da ti bi da to neko drugi uradi umjesto tebe. I Turci su vladali oko 500 godina nauči historiju

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

I jesi li im roknuo dvije zolje i koji rafal? A da ti bi da to neko drugi uradi umjesto tebe. I Turci su vladali oko 500 godina nauči historiju ka Ljiljani nisu sa Karpata TURCI SU JAHALI VLAINJE 500 GODINA NA PROSTORIMA BIVŠE SMRDOSLAVIJE ALI JAHANJE JE ZAPOČETO MNOGO RANIJE NA PRADJEDOVSKIM KARPATIMA I TAMO JE TRAJALO PREKO 220 GODINA PRIJE NEGO SU VAS DOVUKNJARILI NA OVE PROSTORE KAO SVOJE SLUGE KONJUŠARE I TAKO TO!

Heroji doba zlog

Srpske vrijednosti.. Uvijek i samo na one koji ne su znatna manjina prvenstveno žene, djeca i stariji kao i oni muškarci koji mogu pružiti otpor jer su znatna manjina. Litijaška stoka samo udara po bespomoćnom narodu. To je njihov dotmet herojstva koji im je u nasljeđe ostavio čiča draža!

***

***

/ Najnovije