Novi detalji napada na službeni automobil Željke Cvijanović: Predsjednica RS nije bila u vozilu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BD

Dejtonski ustroj BiH je sranje od Ustava! Rezultat je Embarga, agresije, zlocina i Genocida! Da svi gradjani biraju clanove predsjednistva BiH nebi imali sanse pobijediti secesionisti i drzavni neprijatelji! Nasa vjerska podijeljenost (muslimani, katolici i pravoslavci) je prevedena u politicku kroz NACIJE Kraljevine SHS, kasnije SFRJ u Muslimane, Hrvate i Srbe. Te drzave odavno nema, kao ni SFRJ, ali njene nacije su podlo ugradjene kao remetilacki, antidrzavni, aparthejdski element u Daytonski ustav BiH. Sve sa ciljem da se daju poluge moci Srbiji i Hrvatskoj nad BiH i muslimanima u njoj! Te drzave nemaju svoje iseljenistvo, svoj narod ni naciju u predejtonskoj R BiH! Bosanski Srbi i Hrvati nisu nacije Srbije ni Hrvatske. Ne poticu iz tih drzava! Nisu im dijaspora. NISU NJIHOVI NARODI! Na osnovu Dejtona agresoraske drzave Srbija i Hrvatska sebi daju pravo “skrbi nad svojim narodom” u BiH!! Nonses! Idiotizam! Podvala! Spin! Jos jedna katastrofalna anticivilizacijska sramota UNa i Zapada prema BiH i njenim gradjanima. ??.

Oko

Predizborna krenula

Silovatelj

Mozda je htio silovati Zeljka,kazu da ima bujnu bastu ,a to mnogi muskarci vole.

sparco

>>Dejtonski ustroj BiH je sranje od Ustava! Rezultat je Embarga, agresije, zlocina i Genocida! Da svi gradjani biraju clanove predsjednistva BiH nebi imali sanse pobijediti secesionisti i drzavni neprijatelji! Nasa vjerska podijeljenost (muslimani, katolici i pravoslavci) je prevedena u politicku kroz NACIJE Kraljevine SHS, kasnije SFRJ u Muslimane, Hrvate i Srbe. Te drzave odavno nema, kao ni SFRJ, ali njene nacije su podlo ugradjene kao remetilacki, antidrzavni, aparthejdski element u Daytonski ustav BiH. Sve sa ciljem da se daju poluge moci Srbiji i Hrvatskoj nad BiH i muslimanima u njoj! Te drzave nemaju svoje iseljenistvo, svoj narod ni naciju u predejtonskoj R BiH! Bosanski Srbi i Hrvati nisu nacije Srbije ni Hrvatske. Ne poticu iz tih drzava! Nisu im dijaspora. NISU NJIHOVI NARODI! Na osnovu Dejtona agresoraske drzave Srbija i Hrvatska sebi daju pravo “skrbi nad svojim narodom” u BiH!! Nonses! Idiotizam! Podvala! Spin! Jos jedna katastrofalna anticivilizacijska sramota UNa i Zapada prema BiH i njenim gradjanima. ??. ka BD<<Hrvat i Srbin su etnička pripadnost koja nema veze sa Srbijom ili Hrvatskom.Po tom tvojem ako Kinez dođe u BiH i dobije državljanstvo nije više Kinez nego Bošnjak.Po tom tvojem u Sandzaku nema Bošnjaka nego bi to bili Srbi muslimani.Ja kao Hrvat gdje god da odem sam Hrvat.A državljanstvo je druga stvar.

Mracno svjetlo

Veoma jaka pratnja Željka kriva sto nije bila tu da ih zaštiti ......

Nino

Mozda je vozac sluzbenog vozila vozio kako ne treba pa mu ovaj vratio!? Vozaci ministara i diplomata su jaaako obazrivi i kulturni kad ne voze svoje sefove.

Tuner

A zasto ne napisete kako se ponasao vozac slizbenog automobila? Trebao mu je vozac hyundaija jos dati degenek. Ponasaju se kao vlasnici cesta i osobe koje su izuzete od zakona. Novinaru malo se raspitaj

muamer

zna se zasto je bio ili su poruke prenesene jer nesmiju tel nista oli je droga u gepeku

***

TO SU MUSLIMANI SAMO SVADJU I RAT DA ZAVADE I RATUJU

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije