Novi biser Milanovića: Mogu preživjeti i bez razdragane šetnje po Baščaršiji

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Moras, u Sarajevo nisi dobrodošao.

Citluk

Tebi je najbolje sa Šešeljm i Vucicem i ostalim ratnim huskacima

haha

Ima li debil kakvog prijatelja, da mu kaže da ode psijologu i psihijatru

ouuuu

Što se mene tiče, boli me k..... što nećeš doći. Hvala

Guest

Nisi dobrodošao,a nisi ni za predsjednika.Sramota si za onako lijepu zemlju.

Jah

Nema nigdje čevapa ko na baščaršiji,mljvnici su obični brabonjci za jelo broj 1 na balkanu. Ja mislim dasi ih poželio itekako.

AB

Napravili ste od Hrvatske unitarnu državu na način što ste protjerali sve srbe. Bošnjaci nisu nikoga protjerali ali zato su srbi i hrvati napravili etničko čišćenje nad Bošnjacima u zadnjem ratu. Idi leči se Milanoviću !

Guest

Guest Moras ustati pa Bascsrsiju spomenuti. Nema veze ti ionko ne znas sta valja. Da znas sredio bi i lice i klimaks pa da makar i neko okrene glavu za tobom,a ne da se snebivaju na tvoj rijecnik. Sjeti se gospodina Mesica i Jospipovica i dan danas ih uvazavaju od ponasanja do pameti-vijuga.

Guest

Guest Gospodin Josipovic svira klavir,a ti sviras prstima u nosu i to predsjednik jedne drzave uzas.

lol

Što si šetao, šetao si.

Guest

povucel se sta smrk stara narkomancino

Lovro

Zašto ste vi toliko nepismeni?

Patriot

Pobili i protjerali ste 200 000 srba u prošlom ratu a isto to i u drugom svjetskom ratu e sada se pdvlačite Srbima pod rep. Marš bagro ustaška.

/ Najnovije