Nove provokacije sveštenika SPC: Podići ćemo hram opet i to sa velikim zvonom...

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ilegalac

Podignite i opet ćete morati srušiti.

Gost!

Patologija!

JA1

Licemjeri, ništa drugo. Volio bih mu sagraditi džamiju u sred njegovog dvorišta, vjerovatno bi mu bilo drago.

Drakulini potomci

Ako se uzme u obzir da je njihivo porijeklo vecinom iz Wallachie, i sta je historija njihovog najpoznatijeg vladara Vlada Nabijaca, nije cudo da se ponasaju ovako neljudski. Srusili su 1000 vjerskih objekata legalno izgradjenih starih po pet vijekova, i imaji drskosti ovako se danas oglasavat

Klasik

Teško je shvatiti šta je sveštenik mislio i koga u stvari proziva i provocira. Odavno ljudi govore uvijeno da ni sami sebe ne razumiju. U svakom slučaju ne mislim da bi i on dozvolio da u njegovom dvorištu bez njegovog pitanja pristanka pravi kuću ili neki drugi objekat ili da mu u stanu neko uzurpira jednu sobu.

Ralle

Provokacija?? Pa da.je.rekao da ce pravit rugobu sa raketom, onda.ne bi bila.provokacija?? Napravit ćemo veću i ljepsu pa nek tu vašu "nanu" iza koje se skrivaju bošnjački političari , odmah otrese infarkt..

Ne pitas se ti to znas

Vama vjera i crkve sluze ko hajvanu mokraca, da oznaci yeritoriju.

Srpski mudrac

....hajd ne seri!

JA1

Provokacija?? Pa da.je.rekao da ce pravit rugobu sa raketom, onda.ne bi bila.provokacija?? Napravit ćemo veću i ljepsu pa nek tu vašu "nanu" iza koje se skrivaju bošnjački političari , odmah otrese infarkt.. ka Ralle E jesi paglu u pm!

Let3

NARAVNO da cete izgraditi novu crkvu, AFERIM...ali ovaj puta ucinite to na LEGALAN nacin,obezbjediti zemljiste,lokacijsku dozvolu,gradjevinske dlzvolu i AFERIM! dizite Crkvu/Hram/Svetiste sa najvecim zvonom na svijetu...i neka zvoni svako pola sata

N

Pravi vjernici, dobra im vjera, imaju sta i nauciti. Jadni li su

NN

Keru bradati podigli ste crkvu gdje nikad nije bila i jos na tudjoj imovini !

Role

Jadan je taj hram koji se podiže iz inata.

419

Bolestan narod, a sveštenici redovno otkrivaju i zašto je to tako. Od bolesne SPC je nastao bolestan narod.

Boom

Čuj vređanja a ko ono još nosi bradu od Religa jesi li i oni....?

Ja kretena......

ni blage veze kod njega o poštenom vjerovanju i (is)poštivanju svoje vjere..ko će znati u šta li on vjeruje...mrznja, inat,??!!

/ Najnovije