Nove informacije s UKC-a o zdravstvenom stanju Milorad Dodika

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E SAD CEW ON KO FOL DA "UMRE"(POSTO JE VEC "MRTAV")

PA CE GA KAO MATU BOBANA "SAHRANITI BEZ POMPE"..USPUT OTICI NA PLASTICNU OPERACIJU, PROMJENITI IME I PREZIME I ZADRZATI OGROMNU LOVU..KAKVU JE LJAGU NAVUKAO NA RUSIJU...SVIJET IM SE SMIJE..A I NEKA JE VALA:)

Srbo

O čemu ti majmune talibanski trabunjaš! Nećete se gosp. Dodika tako lako riješiti, iako bi to voljeli više nego vašeg Mihameda vidjeti. Hahaha. Od kvalitetnog materijala je on nastao!

Lola o Lola

PA CE GA KAO MATU BOBANA "SAHRANITI BEZ POMPE"..USPUT OTICI NA PLASTICNU OPERACIJU, PROMJENITI IME I PREZIME I ZADRZATI OGROMNU LOVU..KAKVU JE LJAGU NAVUKAO NA RUSIJU...SVIJET IM SE SMIJE..A I NEKA JE VALA:) ka E SAD CEW ON KO FOL DA "UMRE"(POSTO JE VEC "MRTAV") Ti si budala

Lola o ....

O čemu ti majmune talibanski trabunjaš! Nećete se gosp. Dodika tako lako riješiti, iako bi to voljeli više nego vašeg Mihameda vidjeti. Hahaha. Od kvalitetnog materijala je on nastao! ka Srbo A i ti si

Sr

O čemu ti majmune talibanski trabunjaš! Nećete se gosp. Dodika tako lako riješiti, iako bi to voljeli više nego vašeg Mihameda vidjeti. Hahaha. Od kvalitetnog materijala je on nastao! ka Srbo A i ti si ka Lola o ....<< I ti....

Ti znaš ....

..Da nisam milioneeeeerrrrrr

vv

Ozdravi nam brzo Dodo, neće moć dugo Trezoraš i Jugoslav Europejac bRez tebe....

RS

Brz oporavak želimo!

Infidel

Da nije mahmuran?

Jezik i pravopis

Da nije mahmuran? ka Infidel A ti si nepismen. Ne kaže se mahmuran, nego mamuran. Nauči pravopis i jezik, pa onda komentariši!

Građani RS

Gospodine Dodik, brz oporavak vam želimo!

zoran

da nam brzo ozdravis pa da mozes ici sa Vucicem po Nobelovu nagradu za mir povodom priznanja Kosova !!! ljubomorni crknite !!!

Eagle

Da nije mahmuran? ka Infidel A ti si nepismen. Ne kaže se mahmuran, nego mamuran. Nauči pravopis i jezik, pa onda komentariši! ka Jezik i pravopis<< Nazalost, to je sada novi jezik, tako uce u skolama. Mahrama, i sl. Vjerovatno je to iz rjecnika onog 'akademika' orangutana Jazica ili slicno.

JA1

Ja mu zelim brz poravak i sto prije vracanje u politicke igre. Niko bolje ne unistava srbe i PC od naseg Dode koji je od odlicnog materijala napravljen, hahahaha.

Haha

Nego, ovaj vaš Bakir, stalno u izolaciji. Ne izlazi, sirotan iz onog sefa. Kao Baja-patak! Imate hrabrog vođu, bošnje!

/ Najnovije