Nove Dodikove verbalne bombe protiv BiH: Proglasiti RS i Herceg-Bosnu državama

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Sve sto ce se desiti je da ces TI odgovarati za to sto si ucinio! Ti si jedan od glavnih krivaca za sve sto nas je stiglo zadnjih desetak godina. Samo jos malo.

Sto je babi milo to joj se snilo

Nema vise JNA. :) Stanovnici manjeg entitea zive jadno. Penzije mizerne. Nezaposlenost velika. Kaze veca prosjecna plata, mozda jeste ali ih procentualno puno manje radi. Sve u svemu saka jada.

Za Otac Makarije

Oce Makarije tebi nesto nije jasno Srbine. I Srbija je dobro podijeljena zemlja, takodje. Samo neka Dodik provocira - ODOSE OD SRBIJE SANDZAK, PA VOJVODINA, KOSOVO JE VEC OTISLO. Samo se ceka sranje. Pa ti seotska lolo provociraj.

Koel

U manjem entitetu sve sto dobije je plata u feracijo ima topli obrok i prevoz s tim minimalno 300 km neoporezivog dojela za kojo je ceca plata a u manjem entitwtu diplomirani ekonomista u entitetskoj upravi ima 1100 platu dok u ks isto ekonomosta ima 1860 platu plus 320 topli obrok i prevoz pa vi sad vidite kolko je to slicnoooo ma ni u snovimaaa

A TROJKA udara na SDA, destabilise zemlju i umjesto da se sviz ajedno borimo za ocuvanje BiH, prvo se moramo kutarisati govana iz Trojke

KONjakovic ,Kojovic i Niksic su se OBEZBEDILI..BIA ih je dobro nagradila za MTEL.....jer sada BIA zna kad se koji Bosnjo posere a kamoli sta drugo..bravo glupani..i dok "Nikosc i KoNJakovic udaraju kajle" a Kojovic isprred svoje stranke postavlja u Parlamente iskljucivo SRBE , dotle Dodik pravi drzavu a ovi izmilsjaju "afere".IDENTICAN scenario ako 89-90...Izmislise Srbi "aferu" Agrokomerc...pa pocese sudjenje"islamskom fundaentalisti" Izetbegovicu - i dok su se GLUPI BALIYANDERI jugovici bakcali oko toga, JNA naoruza Srbe...i akd smos e okrenuli-sa svih strana STOP...ISTI SCENARIO nam spremaju i sada....!

Milan

Kako vise nije jasno svima u regiji, ko Bosnu dira ne zavrsi dobro. Bosna je sveta zemlja, svih naroda, tako je uvijek bilo i tako ce biti. Bosne ce biti, to je sudbina. Cuvajte svoje drzave i njegujte, ostavite Bosnu Bosancima. Ko se baci tudjom zemljom svoju izgubi. Dodik se srpstvom cuva od zatvora, to je svima i tuzilastvu jasno.

Nisam@Robot

Nove Dodikove verbalne bombe protiv BiH: Proglasiti RS i Herceg-Bosnu državama...Tako je, i onda odmah isto tako pod hitno moras obavijestiti svoj narod da pripremi: Traktore, Freze, Kosilice, Lade Nive itd, neka ih natankaju pune jer ako se konacno odlucis na tako nesto sigurno je da ce im (MU)to trebati. Nesto slicno kao 1995 ako nisi zaboravio. !! Za to ne budali Kraljevicu Marko.!! I ne uvlaci Hrvate u tu svoju Samoubilacku misiju...nadam se da Dragan Covic i Bosanski Hrvati ne dijele tvoje misljenje.!! Peace.!!

Mostar

Dodik je upravu, BiH moze opstati jedino kao federalizirana drzava sve ostalo vodi svakim danom u raspad.

Bosanac 100%

Ovaj covjek je jedinstven slucaj koji sere na usta a govori kroz guzicu.........vidi se da ga lijeci karadzic psihopata

Rasim

I ja sam za to,miran razlaz,posteno.

Koel

I ja sam za miran razlaz volja vam na traktorima ili pjeske i jednim i drugima sto na istok sto na zapad svakako ovih zapadnih nema vise koa opstina novi grad u sarajevu brze ce se transportovati

Sudija

KONjakovic ,Kojovic i Niksic su se OBEZBEDILI..BIA ih je dobro nagradila za MTEL.....jer sada BIA zna kad se koji Bosnjo posere a kamoli sta drugo..bravo glupani..i dok "Nikosc i KoNJakovic udaraju kajle" a Kojovic isprred svoje stranke postavlja u Parlamente iskljucivo SRBE , dotle Dodik pravi drzavu a ovi izmilsjaju "afere".IDENTICAN scenario ako 89-90...Izmislise Srbi "aferu" Agrokomerc...pa pocese sudjenje"islamskom fundaentalisti" Izetbegovicu - i dok su se GLUPI BALIYANDERI jugovici bakcali oko toga, JNA naoruza Srbe...i akd smos e okrenuli-sa svih strana STOP...ISTI SCENARIO nam spremaju i sada....! ka A TROJKA udara na SDA, destabilise zemlju i umjesto da se sviz ajedno borimo za ocuvanje BiH, prvo se moramo kutarisati govana iz Trojke NE!! Prvo CEMO se rijesiti SDA bande i njihovih botova!!! Zapamti!!! Samo zato sto znas da nisi u pravu ali iz nekog razloga i dalje siris lazi!!!

Recepti za Vaše zdravlje

https://www.youtube.com/watch?v=5o-_OBxTP7Q&t=41s

srcro

Ma razilazite se od svojih porodica, od svoje pameti, od svoje vjere, od sebe samih, ali od Bosne možete uzeti koliko vam čiste Bosanske zemlje na vašim poganim zločinačkim opancima ostane.

U904

Gospodin Dodik je uvijek u pravu i iskren. To što glupe bošnje žive u svojih par kantona i što umišljaju da imaju prava i na još, to je njihova fantazija. Realno je da bi mogli da istanu i bez toga što su im Amerikanci poklonili. Ali , zaboravljaju da se situacija u svijetu promijenila, i da njihovi zaštitnici nisu više tako moćni!

Baner

Ja sto mozes dodo srati

nasvasta

Koje budale će mejnike udarati.

Dodo je pametan

Što nebi proglašavali, neka svi narodi imaju republike. Hercegovci, Dalamtinci, Slavonci, Vojvodžan, Šumadinci.

Re:Hans

Bravo Hans! Ali tokmaci to očito ne kontaju. Zaboravili su ili i ne znaju da je već neko napr. Suboticu proglasio svojim historiskim gradom..

Republika BIH

Super i mi je proglasavamo Republikom Bosnom i Hercegovinom kako je medjunarodno i priznata i ukidamo entitete i kantone i tako ustedjujemo pare i stavljamo sposobne i najkvalifikovanije ljude na mjesta na koja je potrebno. Samo gradjanska BiH

Gost

Dodik izlazi u susret svom drugu Baketu. Kad se prijeti ratom, sve druge afere padaju u drugi plan. Tako oni cuvaju ledja jedni drugima, jer jedni bez drugih ne mogu opstati.

/ Najnovije