Nove američke sankcije: Diani Kajmaković i Osmanu Mehmedagiću 'Osmici' zabranjen ulaz u SAD

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

E Osmane, a rekao sam ti da ne kupuješ kartu za Floridu.

Manes

Bas ste ih zeznuli,kao da su mislili sutra ici za ameriku

Kad bi Ameri znali Nema Hrvatska dijasporu u BiH.

Politicari iz Hrvatske stalno ponavljaju laz o iseljenistvu Hrvatske u BiH. To ne postoji. Svjedoci povijest i brojni obrazovani ljudi. Potvrdjuje i dr Franjo Topic, i bivsi VP Valentin insko u svojim gostovanjima na TV! Ustavna “skrb “ Hrvatske nad “Hrvatima” je velikodrzavni spin, mantra. Sto ne skrbe o Gradiscanskim hrvatima, o hrvatima u SAD, Australiji. Oni se zakacili susjedne Bosne, iako to nije njihovo iseljenistvo. Katolici BiH nisu dijaspora Hrvatske. Po cemu su oni hrvati? Nisu po genetici! Ne poticu iz Hrvatske. Njih su pohrvatili pravljenjem nacija Kraljevine SHS 1918. Katolici hs jezika—hrvati, a pravoslavci—srbi. Iako nisu dijaspora Hrvatske i Srbije. Hrvati na Kosovu, CG, BiH, Dalmaciji,… Nema vise Jugoslavije. Nema. Ne mogu njene nacije biti drzavotvorne izvan maticnih drzava. Jugoslovensko-Dejtonska glupost o “jugoslovenskim konstitutivnim narodima” potkopava mir na Balkanu zbog velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske. BiH je bilo mnogo prije Jugoslavije!

Zbor

Mnogo je Bosanske dijaspore u Hrvatskoj. Mnogo. Obnasaju visoke drzavnicke pozicije R Hrvatske (Milanovic, Radman,..) Obrnuto, NEMA. Mozda ambasador Hrvatske, sem ako i njegovo porijeklo nije iz Bosne.

***

***

primitivni alijin

podli nosonja dohakao, hehehehe

Mirko

Samo zbog ovih faca treba da im se zabrani izlazak iz KS a kamo li gdje dalje.

Jole

Sreca pa nisu i Lingu dodali na listu

/ Najnovije