Novalić: U prilici sam predočiti najveći budžet u historiji Federacije BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fadilj Malinoa u tjeranju,

registrovani SDA dodž

Pehlivan

Fino ti je rekla Sabina, seljačino gradačačka, da bi se trebao pojaviti u Vučičevom predizbornom spotu! Ono vodi entitetskih vladu i uvozi srpsku pšenicu, pored ogromnih neobrađenih poljoprivrednih površina! Serem ti se na znanje, tebi, tvojoj stranci i svim onim maloumnicima, koji vam daju glas!

robot

kakav imbecil

Gost

Dragi Premijeru, 5 milijardi KM danas je kao 4,5 milijardi u 2021 i oko 3.5 milijardi 2019 godine. Kada vidis sta sve mozes platiti za taj novac u smislu roba i usluga vidis kako zapravo imas mnogo manje nego ranije. Sracunaj koliko potrosackih korpi si mogao kupiti za taj budzet a koliko za budzet 2019 godine pa ces vidjeti stvarnu vrijednost tog rekordnog novca o kojem govoris.

Erdo

Naravno da jesi nepismeni podaniče. Čovjek pročitati ne zna ono što mu drugi napišu. Naravno da ste "prikupili" toliki novac kada kradete od ovoga napaćenog naroda... Ono premijer, ono... AAAAAAA šta ste napravili od ove zemlje, za poluditi. Sve vam uzeti i macole u ruke i na teški rad...

stidi se

I jos se hvali!!! Posljedica inflacije, s jedne, i nemilosrdnog oporezivanja najugrozenijeg stanovnistva zemlje, na drugoj strani. Sram vas bilo!

Black

Zasto nisi u zatvoru??!! To je sve sto nas zanima. Da li si ti normalan covjek?? Za pljacku se u zatvor ide!!!

Johnny

Jel' ovo onaj čika uljko respirator što se pojavljuje u svakoj većoj aferi??? Pa ovaj frajer bi odavno bio na robiji u svakoj normalnoj zemlji, on je čisto vrijeđanje inteligencije, čak i magarac ima veći IQ od njega...

X

Kad vidim ove debile, pitam se kako to da kamatar Gashi nije ministar finansija! Mi zivimo najduzu epizodu nadrealista! Ovo je gore od bilo koje kazne!

Pa

Zbog poskupljenja silnih, i onda i vise poreza, pa ko je lud.

/ Najnovije