Novalić: Ponosan sam. Uputili smo na usvajanje prijedlog budžeta, najvećeg u historiji

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fodil

E moj Fadile, budžet je porastao na osnovu osiromašenja građana. Skok cijena, prouzrokovao je veću osnovicu za PDV, samim tim veće prihode od PDV-a. Dakle, ekonomija je sve nekonkurentinija, što će se dramatično odaziti u slijedećim godinama, hvalio se ti ne hvalio

gost

A kako ti narod živi premijeru strašni???

Bez simnje najuspjesniji premiejr FBiH ikada

Samo ZLONAMJERNICI i dusmani ovoga covjeka mogu optuziti za nesto.Covjek je znalac, covjek je bio borac Armije BiH(zato dusmanima i smeta), covjek je strucnjak.Ja da sam na njegovom mjestu ne bih ovako hladno reagovao na sve optuzbe proruskog Avaza i Klixa kao i FAKE TV. Svi imaju nesto protiv njega(HDZ i SNSD najvise, Zato sto VALJA jer da ne valja, ne bi ga ni pomenuli). A da imaju neso konkretno, davno bi njega SNSD/HDZ Tuzilastvo smjestilo u zatvor.

Gulliverus

Ovo je premijer kakvog svijet nije vidio, kad pogleda sa one frljave oči, planete se iz orbita pomjere, a pugava ga SDA izdiže u zvijezde kao vrlog stručnjaka. E baš treba III Svjetski rat...

Samo se vi nadajte

E moj Fadile, budžet je porastao na osnovu osiromašenja građana. Skok cijena, prouzrokovao je veću osnovicu za PDV, samim tim veće prihode od PDV-a. Dakle, ekonomija je sve nekonkurentinija, što će se dramatično odaziti u slijedećim godinama, hvalio se ti ne hvalio ka Fodil Kmetovsko kopile, ne okreci covjeku imena.A tebi bi bilo bolje da iz svoga sela malo prodjes svijetom i malo se edukujes.Siromastvo u BiH?To samo DUMSNAIN BiH mzoe izjaviti.U BiH ljudi nece da rade, a daleko je BiH od "siromastva"-Bogu hvala.

genocidnom kopiletu iznad

Ovo je premijer kakvog svijet nije vidio, kad pogleda sa one frljave oči, planete se iz orbita pomjere, a pugava ga SDA izdiže u zvijezde kao vrlog stručnjaka. E baš treba III Svjetski rat... ka Gulliverus Genocidno kopile,jel nisi zadovoljio svoje"starsti"objavom tri komentara ranije?Zar nije dovoljno **?**, da ti nije gospodina Novalica-premijera-, krepavo bi od gladi u svom genocitetu jer ti je taj isti gospdoin Novalic omogucio da imas posao kod nas.Matere se naprcios voje

Pdv,đepovi prazni,kasa puna.

Normalno da ti je buđet veluk,kad si nama izvukao i zadnju marku,preko pdv,a cijene ste namjerono podigli da bi se sto veci pdv ubrao,izborna godina,dabogda ti djeci i unucadima trebalo za lijeka smradu lipovski.dabogda bolovala od najgorih bolesti.veci smrad se nije u ovoj drzavi rodio.j... alija majku lopovsku.

Celo

Mars

Gulliverus

SDA je najveće zlo koje je pogodilo ovu zemlju kroz istoriju, *vam *nesposobnu, to je prokletstvo koje će nas svesti na nekakvu palestinicu a sve zbog ovih **koji cijelo vrijeme šuruju sa HDZ i SNSD i dijele dio kolača pljačkajući državu, s pod plaštom patriotizma itd itd.

Slava Ukrajini

Danska ima najveci PDV u Europi i finansira blagostanje ode poreza pa zasto ne bi i Bosna radila to isto. Ne treba izmisljati toplu vod. Mene jedino frustrira da se od 5,5 milijardi ne moze odvojiti 70-10 miliona za nacionalni stadion i nacionalnu sportsku dvoranu u Sarajevu.

Guest

govno prevarantsko valja i umirat,al za tebe i sefa ti nema halal,u mezar ce te otici kad tad al halala nece biti

Vertigo

Ponosan na visinu budgeta, ali ne i na njegovu realizaciju.

nasvasta

Konju to je inflacija to prosipaj stoci sitnog zuba.Stoka podržavajući nepotistićko kriminalnu stranku urušava čast Bošnjaka i državu.

/ Najnovije