Novalić najavio kupovinu vakcina: Dvije kompanije u opticaju, cijena 17 eura

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veteran64

Zar je moguce da ovaj moze odlucivati o bilo cemu????

N.G

Suuuper efikasno će biti ko respiratori.I sigurno dobijamo preko maline

Da

Zar je moguce da ovaj moze odlucivati o bilo cemu???? ka Veteran64 Jeste, u ovoj smiješnoj lopovskoj tvorevini, gdje caruje lopovluk, sve je moguće!

Istina

Veceg smrada i kriminalca na balkanu nema.

gost

Da li postoji iko odvratniji od ovog lika!? Zlo mi je kad mu vidim one male seljačke okice..

071

Opet se kupuje od dilera, i ne kontaktira se direktno proizvođač.

N.G

E jeste smiješni pa mora i on nešto zaradit znate li vi koliko košta advokat pa treba podmitit svjedoke

LEONE

Zar je moguce da ovaj moze odlucivati o bilo cemu???? ka Veteran64 Dzaba prica, evo godina dana. On sjedi kako sjedi. Ambasade cute, a znaju da tako ne moze. Ovo malo mozga sto me jos sluzi mi kaze da je ovo sve lakrdija, interesi stranaca se lome preko nasih ledja. Jasno je meni odavno, ali mi nije jasno zasto se narod ne odupre posasti i sve potjera iz zemlje. Bagra glupa.

boki

nestalo Fadilu love od respiratora pa hoće i od vakcina. E moj glupi narode. pljačkaju vas kulturno.

Pele

Pa gdje si do sada bio govno jedno prevarantsko,na skijanju ili u Turskoj,pa ekspresno nabavljas vakcine medo jedan malo odspavao koronu i zimski san.Nauci makar kvalitetno lagati posapmi ti se u ta usna lazljiva

/ Najnovije