Novalić na Facebooku potvrdio: Porez na dohodak se povećava sa 10 na 13 posto

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako

Ako se kao ekslert pojavi scepo i pocne siriti lazi tesko je ljudima objasniti da scepi nestima zakon po kome treba platiti porez na dividendu,doprinose,osigurati radnike od kojih je 90% ugovor o djelu gdje potkrada drzavu a svi su ili zaposleni u drugim firmama na budzetu ili na birou. Vrijeme je da svi shvate da avaz nepise nista drugo osim lazi

Gost

Penzioneri su jedino sigurni da ce umrijeti sa 382, 00 KM penzije uz cijene koje divljaju svaki dan. Ako se vodite prema porezima u drugim zemljama, tada se ne odredjuje jednstvena stopa poreza na sve plate, nego je ta stopa veca sto je plata veca. Prestanite izigravati strucnjake, jer ako narod ustane, nece biti dobro nikome.

Pa-da.

Nemogu da vjerujem da narod trpi ovoliko,ovog nafijasa i monstruma. Laze,petlja,radi sve mafijas za tajkune i svi sute,otima narodu zadnje iz đepa.dabogda ti djeca i unucad pocrkala od leukemije.

/ Najnovije