Novalić i premijeri kantona usaglasili se o epidemiološkim mjerama u FBiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

E sto onaj momak u Mostaru bez veze dobi batine...Da je sacekao Ramazan jos 3 dana mogao je fino da se setka gradom pa da dodje kuci k'o covjek. Eeee tugo moja. ..

Drot

E sto onaj momak u Mostaru bez veze dobi batine...Da je sacekao Ramazan jos 3 dana mogao je fino da se setka gradom pa da dodje kuci k'o covjek. Eeee tugo moja. .. ka Katy Dobro je prošao. Ako su ga zaustavljali u 22:10 a on počeo mangupski bez razloga bježati , mogli su i pucati za njim. Ko zna šta je radio napolju u to vrijeme?? Zato se i zove policijski sat jer tada policija ima sve ovlasti. Normalno nisam za ovakve metode sile ali sa nekima ne možeš drugačije i ne znamo šta se dešavalo prije ulaza u zgradu?

Drot

Novaliću Zakon o izmjenama i dopunama PIO MIO ??? Zašto ga krijete ??? Vi ste mjere prebacili na kantone pa sada radite onaj posao za koji ni-ste izabrani. Šta radi parlament FBIH. Koliko su imali sjednica ove godine ? Šta su uradili za 120 dana ?

Djeco,ovaj je lopov, nemojte se sa njim družiti!!

.

Azazel

Zmigo, poslusnik Parking Papanke I lopovske familije politikanata.. U zatvor smradu

miki

Ovaj više nije za zatvora već za zatvorske psihijatrije.

071

Vidi seljačine i saučesnika u ubistvu pacijenata što je pećinskom ručerdom nalegao na miša kao na snop našeg novca. Mrš bagro.

S

Smanjen je broj “zarazenih” jer su smanjili broj ciklusa na pcr testovima i tako se manipulise sa brojkama kad fasisti zele da nas pritegnu jace.

A zasto

....a zasto ti papcino nisi u Gradachcu? Ko te zvao u Sarajevo, kerovi vam kosti raznijeli??!!

do jedan komentar"pisca"VB

do JEdan pogani komentar umobolnog VB......SAMOLAJKAC A OPTUZUJE DRUGE.....cisti idiotizam..JAGOMIRRREEE imal mjesta za ovoga???

/ Najnovije