Novalić i ostali: Prijetnje i pogrdne riječi za “malinara”

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

A kafic u Ilijasu ? Od koga je kupljen, znamo od kojih para - Foooodilu naredio Oooosim

Bosnjaci u rovove i odbranu

nasih Fadila, Malina i Izetbegovica!!!

Dea

Ljudi, ovo stvarno izgleda montirana optuznica

@ Dea prolupali loncici

Ljudi, ovo stvarno izgleda montirana optuznica ka Dea Po cemu je montiran proces. Kupili neodgovarajucu aparaturu je rnemaju osnovneo znanje vezano za medicinsku opremu, ostetili drzavu sa milionima, nevini ljudi umiral zbog tih aparata. Oni su svi trebali vec davno bit u zatvoru , uz to da im je oduzeta imovina a ne da setaju ko' paunovi po drzavi.. Dosta vise da neznalice prave budale pucanstvo koje korektno placa porez. Podlost nije znak inteligencije nego je BOLEST. Neznalice i amoralisti.

AB

Kao što se moglo i pretpostaviti riječ je o dobro organizovanoj pljački ali ne maline već srpsko-hrvatskoj pljački Federacije i montiranoj optužnici protiv Maline, Novalića i ostalih. Ako se istraga provede do kraja saznali bismo da su u sve umješani Dodik, Čović i njihovi sateliti !

Guest

Guest @Dea Izvini ali ti nisi sav svoj. Ovi 3 F i najblizi saradnici pokrali su novce ne samo na Respiratore nego na jos stosta. Pocela je akcija iz USA i idu dalje sve cete cuti do koga su sve dosli lopova.

/ Najnovije