Novalić govorio o mogućnosti da FBiH krene u nabavku vakcina i o drugom lockdownu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HITNA NABAVKA VAKCINA!!!!!

Sta vi uopste radite na svojim funkcijama?! Protiv vas se vodi krivicni postupak!!! Vec ste pali na testu, znaci ako necete pokusati prebacite nadleznost na kantone i odrijesite ruke ljudima koji hoce da nabave vakcine!!!!!!!!! I TO DANAS!!!!!!!!

Novalić

Tebe treba u lockdown vec odavno..

Alikay

Nek nam ih on ne nabavlja tako vam Allaha

071

Vas dvoje trebate biti u zatvoru, koliko se meni čini. Baš gurate do tačke gdje ćete bježati od ljudi po ulici koji će vas goniti govnjivim motkama. Zajedno sa kolegama seoskim kriminalcima sa državnog nivoa koji su sebi digli plate. Onda nemojte kukati.

Nijemac

Uh nije ni njima ,,lahko''. Treba to sve rasporediti.

Pa da li ste normalni?

Dakle - vakcina nema, ne znate kako da ih nabavite, ne znate ni kada će biti ni koliko će biti, ni koje će biti ni da li će ikako biti! Vakcine su gorući problem u svijetu! Odrecite se plata koje vam dajemo iz poreza - i vi i vaši ministru i sva sila i bagra ćata i uhljeba koje ste doveli i uvalili po ministarstvima - dok to ne riješite. Niko živ ne dobije platu dok ne obavi posao! Sami vi jedete tuđu nafaku, uzimate od sirotinje i pričate nam svoje muke, ne može ovo, ne može ono... Da li vi mene plaćate - ili plaćam ja vas? Šta hoćete ovom pričom: da vas žalimo? Sram vas bilo!

moke

Sta ce vam vakcine, jedite maline. trudte se malo.

Oooo

Zar ivaj nije u zatvoru?! Zar uma obraza da se javi?! A tek oni koji ga štite! Sve uvezano i sve to u bajbokanu , i oduzeti lopovski stečenu imovinu!

!!!

Američki i britanski ambasadori, Incko, gdje ste sada da se oglasite! Za ive lopive i kriminalce imate azumijevanja, i mislite da su dobri za nas! I očekujete da vas poštujemo, i vjerujemo u vaše dobre namjere!?

/ Najnovije