Nova zaduženja za RS: Samo u decembru dugu dodano 105.000.000 KM

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Volim dane koji počinju lijepim vijestima... To mileeee... Pored tebe mile PC ne treba nepijatelje.

komentar

Sve ce ovo nasa djeca da vracaju! Ko misli da nece, ili je naivan ili glup!! Kada dodju dugovi na naplatu onda Drzava BIH postoji!! Narode primitivni, kada ces jednom da shvatis PREVARU????? Kada ces shvatiti da su vam djeca zalozena za vjeke vjekova????

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

komentar

>>Ne ide to baš tako. Bosna i Hercegovina nikome nije bila sudužnik, jamac ili garant zaduživanja. Posebno ne kod komercijalnih banaka ili na finasijskom tržištu! Država nije bila niti Federaciji Bosne i Hercegovine garant zaduživanja. Tako da svako vraćanje dugova spada samo na pleća dužniku. Ili misliš da bi napr. neki moj komšija trebao vraćati moj dug banci samo zato što živimo u istoj zgradi?! Djeca za umrle roditelje ne vraćaju dugove ako nisu u istom domaćinstu - mada su živjela pod istim krovom. ka .:.<< Naivan li si....

Bobobububababa

>>>>Ne ide to baš tako. Bosna i Hercegovina nikome nije bila sudužnik, jamac ili garant zaduživanja. Posebno ne kod komercijalnih banaka ili na finasijskom tržištu! Država nije bila niti Federaciji Bosne i Hercegovine garant zaduživanja. Tako da svako vraćanje dugova spada samo na pleća dužniku. Ili misliš da bi napr. neki moj komšija trebao vraćati moj dug banci samo zato što živimo u istoj zgradi?! Djeca za umrle roditelje ne vraćaju dugove ako nisu u istom domaćinstu - mada su živjela pod istim krovom. ka .:.<< Naivan li si.... ka komentar<< Haj` dobro... Kad ti kažeš da tako svijet funkcioniše onda mora biti tako..

/ Najnovije