Nova sramotna izjava: Milorad Dodik opet sanja 'srpski svet'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosniacki Fransis

A šta je to on rekao da bi bilo sramotno.To što iznosi svoje i želje velikosrpskih hegemonista je sasvim normalna stvar (to je želja većine srpskog naroda na žalost a oni samo slijede politike koje su u trendu ) ali mi smo frustrirani jer se nismo kadri suprotstaviti njemu i sličnima.

Smrt fasizmu sloboda narodu

Pa ako se ne reaguje na ovoliko zlo i ako ovaj zlocin prodje bez kazne sta mislite ??? Naravno da ce zlo dobiti krila i poradti u jos vece zlo dok ne okuje svijet.

Bosanac

Laje lopov ovako je i krepani milosevic lajo i Jadovan

lecivor

đes lopove ?

***

***

Zasto

Zasto se bunite kada svojim ponasanjem tjerate Republiku Srpku iz zajednice koja se zove bih. Prihvatite da je bih nasa koliko i vasa i zivjecemo zajedno.

***

***

Opa Đurđa

Rodila ga majka Srpkinja na ponos srpskom rodu. Kakva intelegencija, um, lepota, držanje, ma sve. To Srbendo naša, junače veći od Obilića .....

Sanjaj vlahu al Bosne neces uzeti ni pedalj!

Niste mogli 92.necete NIKAD!

A kakav mu je tek čmar!? Polizi mu ga vlahu!

Rodila ga majka Srpkinja na ponos srpskom rodu. Kakva intelegencija, um, lepota, držanje, ma sve. To Srbendo naša, junače veći od Obilića ..... ka Opa Đurđa

***

***

Kako

Dodik nevjeruje cijelom svijetu koji tvrdi da je dodik budala samo nema ludjacke kosulje velike da u nju stane ovolika budala

🚨🚨🚨🚨

***

Dgf

***

Cugo

&gt;Zasto se bunite kada svojim ponasanjem tjerate Republiku Srpku iz zajednice koja se zove bih. Prihvatite da je bih nasa koliko i vasa i zivjecemo zajedno. ka Zasto<<HOCEMO MI NARKD ALI NECE DODIK. ON HOCE SVEBILI NISTA.

/ Najnovije