Nova sramota laktaškog vožda: Dodik vrijeđao Sarajevo, BiH, Bosance, Trojku, LGBT zajednicu...

/ Komentari (40)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gotov je

Kukuriče jadan, ne prestaje. Ali džabaaaaa.

***

***

Haha

Mile štuca li ti se? Nešto te pominju večeras u Beogradu! I staru ti pominju!

Lolo

***

Sta je slagao?

***

Mi smo gradili Rs da ne bude nikom sporna

Pobili popalili silovali pljackali.... Tako ste gradili. Bosna je bosanska i u njoj zive bosanci.

To mu je cilj

***

Lolo

Isto kao što niko ne spominje *****e. Svi spominju samo moju staru....Hmmm, ili je to isto...

Ludjak jedan

ish !

Guest

uzima ga paranoja uveliko čim prica ovako

***

***

Bosanci i Hercegovci

***

***

***

Sdf

***

Istina

Rumunsko pravoslavno pleme Vlasi, koje su Turci naselili, da brane zapadnu granicu carstva. Tako istorija kaze. Nema pravoslavne crkve u Bosni prije dolaska Turaka. Cinjenice su cudo. To ti je isto kao da doneses novu invazivnu biljku negdje pa napada autohtone sorte.

Ert

DODIČE BUDI BAREM JEDNOM ČOVJEK

epi

***

Bosna i Hercegovina

Rat je za glupake. Potpuno besmislena stvar. Ja ne mogu da vjerujem da nismo jos uvijek evoluirali da zavsimo s tim i krenemo dalje. Gubitak ZIVOTA, gubitak resursa, gubitak vremena.... Ne kontam koji je hasimaga citavoj planeti... Ja sam Zemljanin!!!!!!!

Sve je oko love

Da Bosna hoce i da fino svom stanovnistvu koje ima iskljucivo bosanskomdrzavljanstvo mjesecno osigura milju eura na racunu i da se upne da kompletnoj zemlji jednako raspodjeli i popravi zivot pito bih te ja bil se zemlja volila.... Ljubav je obostrana prica.

Bshdj

***

Slucajni

Pobili popalili silovali pljackali.... Tako ste gradili. Bosna je bosanska i u njoj zive bosanci. ka Mi smo gradili Rs da ne bude nikom sporna slučajno sam kliknuo minus

***

***

Alo

BAPRED DODIK SRBENDO DO UNISTENHA RS 😂😂😂

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

BAD

Lijepe riječi su ukras!

Bos-Sa

Ko ce vama da uvali neke *****e?A sta ce oni kod vas,jedino da se oplodite,jer ima te vi takvih i u Srbiji na pretek,mozete ih izvoziti i dobro zaraditi na njima.Izvucete se onda iz krize!

Hope

Pitati treba Schmidta i murphyia koliko su ga pustili sa lanca i dokad moze lajati ?

Valter

Ovom konju ne treba davati ni trenutka medijske paznje

Hare46

Bosna i hercegovina će živjeti .

Jest da

***

Brnabić

***

civor

zašto prasca niko ne tuži , u ovom javnom intervjuu ima gomila *****ijala za uvrede, te širenje nacionalne i vjerske mržnje???

Xyz

***

Gost

Mile je izmislio zakon da se svi uhapse koji njega vrijeđaju preko medija, a sšta je sa njim? On čitavo vrijeme vrijeđa sve koji nemisle kao on i niko ga ne hapsi.

Ivo

“Apsurdno je da nad drugima vlada onaj koji ne zna vladati nad samim sobom.” – latinska poslovica

Ti fakat ne kontas

***

***

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

/ Najnovije