Nova rezolucija UN-a veliki je udarac za Rusiju: Poznato i kako je glasala BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suzy

Odlično, a šta je sa Bosnom i Hercegovinom, treba i njoj nadoknaditi štetu koja joj je prouzrokovana 1992-1996? Treba tražiti od UN i EU isto postupanje u odnosu prema BiH, kao i prema Ukrajini! Ne odustajati od primjene normi u slučaju masovnih povreda prava koje su učinjene nad Bosnom, od uskraćivanja prava na odbranu preko svakodnevnog urbicida, genocida itd.u trajanju od skoro 4 godine...

R BiH

Sta je sa odstetom koju srbija i hrvatska treba da plate Bosni i Hercegovini ???Rusili su palili progonili sakatili i ubijali TREBA DA TO PLATE NARODU BIH !!!!!

Miki

A sta je sa iraqom i libijom kojima su nasilno promjenili vlast i razrusili drzavu? Jel dovoljno reci mi sprovodimo demokratiju da bi se ogradio od ratnog zlocina i naknade stete? Sad i rusija kaze mi sprovodimo demokratiju znaci li to da je cist racun?

Covjek

Generalna skupstina UN JE JEDNO VELIKO UJEDINJENO NISTA!!!

/ Najnovije