Nova provokacija u Dodikovoj režiji: Haškog optuženika SNSD predložio za nagradu Grada Banje Luke

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Dokaz da je srpska genocidna tvorevina i dokaz da medju srbima nema covjeka koji nema lose namjere prema komsiji! Jednostavno genocodna nacija.

Pa to je kod svih isto!

SVaka od tri strane misli da su njezini andjeli, a u one druge dvojice monstrumi, tu nema nista novoga. Zapravo je istina, kao i uvijek, u nijansama sive....

Hahah

Ma boli mas **** ba, bolesne vijesti sirite

Ljiljani nisu sa Karpata

***<<Ta tvoja izjava je ponizila sve Srbe koji su branili i poginuli kao pripadnici ABiH a i oni Srbi koji su spašavali Bošnjake i Hrvate a zato su mnogi izgubili život. Sram te bilo neprijatelju BiH

Laxative

Dodikove uporne nacionalističke i genocidaške provokacije, baš se igra opasno, samo na ovakve bolesne poruke misli da ostane na vlasti i da mobiliše svoj narod da ga oni podrže, brane i ostanu na modu fašističke politike i ideologije. A ova zapadna ****a ništa, puštaju međeda godinama da postaje sve gori i gori. OHR eb em o vam sve, kao i ostalim akterima.

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ne rise sviju ti...

Šta vi muslimani imate sa Banja Lukom , samo pokazujete mržnju , a ništa se ne pitate ni u BL niti igdje u Republici Srpskoj. ka Miki ...ispadas glup po ko zna koji put!!!

Nadimak

Ta tvoja izjava je ponizila sve Srbe koji su branili i poginuli kao pripadnici ABiH a i oni Srbi koji su spašavali Bošnjake i Hrvate a zato su mnogi izgubili život. Sram te bilo neprijatelju BiH ka Ljiljani nisu sa Karpata MA SAMO TI PRICAJ I MISLI DA SU SRBI DRUGACIJI ALI CINJENICE SU JEDNO.

Obavezno

*** Lijeci se bolesni covjece, opasansi za sebe i okolinu.

Ćomi

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije