Nova poruka na skandaloznoj tabli o odlasku Srba iz Sarajeva: "Krajišnik nas je naterao"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

D9bro dosli u GT

Lijepe riječi su ukras!

Habuhabuhabu

Lijepe riječi su ukras! ka D9bro dosli u GT Ovo su baš lijepe riječi, ukras sami.

Pa i opet, nije natjerao. Savjetovao.

Inace, niko nikoga nikada nije istjerao iz Sarajeva, niti otjerao, protjerao. Otisao je ko je htio otici. Bio je onaj val odlaska onaj zadnji vikend u aprilu, prije nego sto je u ponedjeljak zapucalo. To su Srbi bili obavjesteni da ce njihovi zapocet rat, pa da se izvuku ¨na sigurno¨. E jbg....

***

***

***

***

Wwe

***

Griznja savjesti je cudo

Halo, nigdje na tabli ne pise da su protjerani ni ko ih je protjerao, pa sto se onda bosnje pale? Mozda zato sto ste se pronasli u tome, e to je vec interesantno. Kao kad u masi ljudi kazes "debilu" a neko se okrene, taj ocigledno sebe smatra debilom. Tako ste i vi svojom reakcijom na ovu tablu pokazali da se osjecate krivim za to. Psiholigija je cudo.

@Griznja savjesti je cudo

Da,ali na tabli pise da su MORALI napustiti Sa? Pa dajte onda do kraja, zasto su morali?

/ Najnovije