Nova naredba Štaba u BiH: Sve se zatvara u 22 sata

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

loto

Zatvorite kladionice!!!

Veteran64

Zatvorite kladionice!!! ka loto ZATVORITE KLADIONICE AKO SMIJETE!!!

Fuj

Zabranite nargile, trajno!

ZatvoriteSve

......i Bakira i Miodraga i Dragana i Šefika, i Sarajlića,Špirića,Lozančića,Stankovića,Brankovića, i.t.d.i.t.d........i.t.d..i.t.d..i.t.d..i.t.d..i.t.d..i.t.d..i.t.d..

Da narod konačno odahne!

.

Who objavila

Da ih direktno citiram: Tamo gde rezultati ispitivanja ne odgovaraju kliničkoj prezentaciji, treba uzeti novi uzorak i ponovo testirati koristeći istu ili drugačiju NAT tehnologiju. Prevod: Ako dobijete pozitivan test za nekoga bez simptoma, ponovo ga testirajte. Ili tačnije: bilo koji PCR pozitivan test potencijalno je lažno pozitivan.

!!!!

Ove mjere su za distrikt Brcko, a ne za cijelu BiH kako stoji u naslovu rsa

Toma

..zatvorite sve kafane nek se moja dusa smiri....

Epidemiolog

Konvertit Zivkovic bi mogao nesto da nauci od prvih komsija umjesto sto zavadja narode na Balkanu: https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Njemacki-medij-Zasto-Srbija-tako-uspjesno-vakcinise/643594

/ Najnovije