Nova krivična prijava protiv Milorada Dodika

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sudija

Samo glup se glup covjek moze nadati da ce Salkic ukinuti proslavu 9 januara. E moji konvertiti, niti znate ko ste, niti znate sta ste.

Radoznao

Moj rodendan je neustavan I ja ga slavim. Jel ide optuznica za mene?

**

***

SUDIJA POROTNIK

E moji 500godišnji kmetovi... POTRAŽITI NA YT RTS DNEVNIK emitovan 13 maja 2019 godine... 49% TURCI.

Nisam

Moj rodendan je neustavan I ja ga slavim. Jel ide optuznica za mene? ka Radoznao A koji si ti da *** narodu poznat kao k u r ac da bi išla optužnica protiv tebe? Mislim, jesi li takav rođen, prirodno glup ili idete na neke obuke, kurseve ili šta već... A samo da bi svaki dan bili glupi i gluplji... ***.

Zvrz

A koji si ti da *** u narodu poznat kao k u r ac da bi išla optužnica protiv tebe? Mislim, jesi li takav rođen, prirodno glup ili idete na neke obuke, kurseve ili šta već... A samo da bi svaki dan bili ***. ka Nisam ***

Mozda

Samo glup se glup covjek moze nadati da ce Salkic ukinuti proslavu 9 januara. E moji konvertiti, niti znate ko ste, niti znate sta ste. ka Sudija Mi mozda ne znamo tacno ko smo, al makar znamo da ne znamo. Al more , mnogo bre je gore kad mislis da znas a fulas 100 %.

***

***

mile

možeš s tom prijavom obrisati ***u ružni gubavi stvore.

Ccccc...c

Vicevi o Sulji i Muji nisu izmisljani nego su se prenosili istiniti dogadaji. Pitaj babu ako ne vjerujes. ka Zvrz Ozbiljno te čovjek pita, vi se tako rađate - prirodno glupi ili...

Veriga

Samo glup se glup covjek moze nadati da ce Salkic ukinuti proslavu 9 januara. E moji konvertiti, niti znate ko ste, niti znate sta ste. ka Sudija Tebe su na guslama odgojili SANu ili HANU mesetari. Odavno je poznata Bosna i njen dobri narod Bosanci, Bonjani, Bosnjaci ovisno kako se izgovara u kom prevodu, ali je genetika nepobitno dokazala da je to NAROD sa vise od 50%populacije staroevropske dinaroidne haplogrupe. Toliki procenat ima samo Dalmacija. Tvoje slavenske haplogrupe u populaciji BiH je zbilja premalo.

Bilbo Baggins

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Dosta je lazi, drzimo se nauke

Politički narodi su poput političkih stranaka. Grupacija okupljena oko politickog projekta. Upisati se i ispisati kad god zeliš. U političkom narodu se odgajas, a ne radjaš. Zašto? Zato što se politika, vjera, pa ni jezik ne prenose genetski na potomke. Ljudi i vjeru mijenjaju, a nemoli politički stav ili pripadnost političkom narodu!! Srba i Hrvata nije doskoro bilo u Bosni. Za njih ne zna Matica srpska1825, Ilija Garašanin 1844, Ludwig Gaj, Franjevci Bosne 1890. , ministar AU za BiH Benjamin Kalaj 1903., popisi stanovnistva i drugi brojni izvori. Nema Srbija ni Hrvatska dijasporu u BiH!! Nismo njihovi narodi. Genetski nismo većinski slavenska haplogrupa! Nadam se da ove cinjenice jos nezna dr Ivo Komsic jer svasta pise o mitovima.

Bilbash

Samo glup se glup covjek moze nadati da ce Salkic ukinuti proslavu 9 januara. E moji konvertiti, niti znate ko ste, niti znate sta ste. ka Sudija Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka Bilbo Baggins

***

***

***

***

Mooojamad trci

sa Aisu sprci

Ćuća

Kao Dodik ne poštuje Ustavni sud BiH kao pojedinac,a Ustavni sud ne poštuje volju čitavog jednog naroda.Nije Ustavni sud stvoren da se vrši "lov" na ljude,zloupotrebom svoje pozicije,već da služi volji građana! Tragikomično!

Deratizator

Jooooj cike pacovskih botova. Prave buku, bacaju dimne, odvraćaju pažnju ali džabaaaaaa. Gazde vam polako odlaze, nestaju...

Svasta

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka Bilbo Baggins Vi sa strancima napadate svoj narod od kog ste nastali, a sada komsije i nafate se dobrom. E jadni bili i ostali.

Straaaašni stranac

Vi sa strancima napadate svoj narod od kog ste nastali, a sada komsije i nafate se dobrom. E jadni bili i ostali. ka Svasta A jaaaadan, napadnut ti! O čemu ti baljezgas botino jeftina?

/ Najnovije