BiH / Nova BH ostaje u ponudi Telemacha: Cijene kablovskih paketa neće se mijenjati

10. 01. 2020. u 13:06:00 Promotivni tekst

Shares: 24

Najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini Nova BH emitovat će se i ubuduće u okviru programske ponude Telemach-a. Prihvatili smo ponudu kanala Nova BH, jer smatramo da građanima Bosne i Hercegovine treba omogućiti najbolji TV sadržaj.

Ugovor o emitovanju TV Nova BH neće ni na koji način opteretiti korisnike, jer se cijene kablovskih paketa Telemach-a neće mijenjati i ostaju iste kao u 2019.godini.
U godini održavanja vrhunskih sportskih događaja, a na čije prenose pravo ima Nova BH, procijenili smo da je njihova cijena od 0.6 EUR po korisniku prihvatljiva i konkurentna.

Ova televizija koja posluje u okviru United Grupe ima sadržajan zabavni, serijski i filmski program kao i najkvalitetniji lokalni informativni program.

"Podsjećamo da nam je Telekom Srbija, osnivač i vlasnik Mtel-a BH kao ekskluzivni zastupnik RTS-a tražio od 0,2 do 1,2 EUR po korisniku za emitovanje programa RTS koji je vrlo često zatamnjen za područje Bosne i Hercegovine, dok Pink za svoj paket kanala traži od 1 do 1.6 EUR po korisniku.

Radeći prije svega u interesu naših lojalnih korisnika, a i svih budućih, procijenili smo da je veoma važno da im omogućimo gledanje televizije Nova BH.

Svakodnevno radimo na unapređenju usluga i zbog toga ćemo i ubuduće korisnicima Telemach paketa garantovati najbolji sadržaj i najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji internet", poručili su iz Telemacha.

KOMENTARI (2)