"Non-paper je poziv na novi rat- EU i SAD moraju hitno reagovati"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Demobilisani borac,

Posteno,dosta patnje i terora neimastine i sistema aga i begova.raspisati referendum,i rasturit ovo sranhe od drzave.travnik

papac

Ha ha vidi jadnog kretena i sitnog populiste Janše..On bi nesto da dijeli.. Pa da vam nije zastite Njemačke (da niste katolici) vi bi bili Srbija ..

Gost

Slažem se sa komentatorom iznad. Rata neće biti jer nema ko ratovati. Jedino raja protiv svojih "nacionalnih zaštitnika". Neka dijele, i ovako je sve podjeljeno.

@Demobilisani Cetnik

Posteno,dosta patnje i terora neimastine i sistema aga i begova.raspisati referendum,i rasturit ovo sranhe od drzave.travnik ka Demobilisani borac, Rasturim ti cerku.

Nisam@Robot

Inzko REAGUJ. !!

Guest

S obzirom na to kakav je odnos bosanskohercegovačkih Srba i Hrvata prema svojoj domovini, mišljenja sam da treba prihvatiti podjelu uz uslov da se Bosni i Bosancima vrate sve teritorije gdje su bili većina uključujući Doboj, Banja Luku, Zvornik, Višegrad, Prijedor, Mostar i da se međunarodnim mehanizmima osigura da i Srbija i Hrvatska u skladu sa presudama suda u Haagu plate ratnu štetu prema presudama za Genocid i UZP.

Kad pogledas crvene povrsine a i plave

Ne treba covjeku nikakvo predzanje. Dovoljno je samo objektivno pogledati ove mape pa se vidi da Srbi ko bolest napadaju Bosnu. Slicno i Hrvati.

@

MI, NA NAŠU SREĆU, PRIPADAMO ONIMA KOJI BOSNU VOLE! Kako bolan nema Bosne a Neretva huči, Kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, Kako bolan nema Bosne a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, al' sagni se hajvanu, pogledaj, ide. Ide Sana, Ide Sava, Ide Drina, Ide Ukrina, Ide Vrbas, Ide Bosna, Ide Lašva, Ide Željeznica, Svi oni i one idu. A ti, đe ćeš? Nemaš kud! Ide bolan Ugar u njega utiče Lonska Tu riba ima, tu si ti treb'o ribe fatat a ne moju kuću rušit', Ti si treb'o otić' na onu Unu i zasjesti sa komšijama i zapjevati "Ah meraka u večeri rane" A ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat', sram te bilo. Da imas imalo duše k'o sto nemaš ti bi znao da dok god te rijeke teku Bosne ima. A tebe, tebe nema ni u onoj šubi na mom plafonu đe se đahad hajvani zavlače, Jer u moju šubu i kad se hajvani zavlače postaju domaće životinje, a ti Ni to ne moreš, znaš...

Anti@Virus

Bosnu i Hercegovinu je moguce podijeliti samo ako se sa tom podjelom SLOZE svi njeni Narodi. Onaj ko misli drugacije onda TAJ neko misli na silu i sa oruzjem da BOSNU dijeli. Niko ovakvom Bosnom i Hercegovinom nije zadovoljan ali TO nije razlog da Zemlja dijeli, nego su nam potrebni ljudi ce je napraviti takvu da je svima Draga. Znam sigurno da jedan cijeli Narod na nikakve podjele nece NIKADA pristati a vjerujem i iz drugih Naroda poprilican broj.

:

Biće opet belaja... Haj'mo salvete na stolove...

:

Na žalost, varaš se. Stasala je nova generacija topovskog mesa, koja nije okusila strahote rata.

Mostar

Vidi se da predstavlja Hrvate! J.b.mo mu sve kao i onima koji su glasali za njega. Zivjela nama nasa sveta Herceg Bosna

N.G

Ako se mora dijelit BiH neka to bude bez rata i bez potrebe prolivanje krvi,ja nisam da se BiH dijeli ali ako već mora nek bude bez rata

Slava Storonci

Šta fali američkom sustavu organizacije države? Imali bi 3 savezne države sa Nonsense, why lift a finger at all. Our co-nationals are effectively reduced to a national minority in the Bosniak half of the country. Dissolution of B-H would be a perfect opportunity for Herceg-Bosna Croats to get out of that shitty arranged shotgun marriage, and join Croatia.arlamentom, zakonima i policijom, a na saveznom nivou saveznu vladu. Našlo bi se mjesta i za Fincije i Sejdiće. Ovo se jedno vrijeme spominjalo a sad se kao odustalo od takve priče, zašto?

Slovenec

"Podsjetimo, proteklih dana otkriveno je postojanje izvjesnog non-papera,..", ...koji ne postoji. Ako postoji, ajde, da ga vidimo.

Džasmin

Auuu al ste glupi pa nećete ni vidjeti nešto što ne postoji to je samo ubačen crv da se skrene sa pravi problema

/ Najnovije