Noćni vukovi poslali opasnu poruku iz Rusije: "Držite se Srbi u RS, doći ćemo i pomoći vam"

/ Komentari (43)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ajkldjafklekd

Pa sada da ćemo ove bajkere dočekati ne znam. Ali da ćemo vas satrati ne sumnjajte, naorali ste brate, preko mere ;)

***

***

Borac sa kauča

***

hkjkjlklklkčlčlčk

***

NI istok ni zapad

***

bjhkhjuhlijojlčj

***

Pobgrab

Ima ono Rusko groblje sto su dolazili i prije vas

HashimQ

***

333

Kao i 1992-95, ruski placenici i braca ce biti odlucujuci. Mwahahhaaa.

HashimQ

***

high,jkklklkl

***

HashimQ

Pa dobro hašime-admine kako god, ogledaćemo se uskoro verujem da i ti to slutiš, neka gospod odluči i sreća junačka ;) ka high,jkklklkl Kojem se Gospodu ti moliš da mi je samo vidjet, onom iz Biblije sigurno ne, vi samo vjerujete u mržnju i zločin, a da ćemo se vidjet hoćemo sigurno, nema više napada na goloruke i civile, sad ćete da vidite šta je partner u igri!!!

gfggjkjkh

a esi mi načitan...

HashimQ

***

jiwdjoweoie

***

asdf

***

Zavala

***

DoDICK

Realno ja HIM svima redom JM,a i admini jer brise komentare. ***

fnekdkejkd

Simpatičan si optimisto. Samo ti teraj i gledaj ;)

Zavala

***

HashimQ

***

Zavala

***

Ha ha

Lijepe riječi su ukras!

bjjijijiljlijikji

***

Nadimak

Pa sada da ćemo ove bajkere dočekati ne znam. Ali da ćemo vas satrati ne sumnjajte, naorali ste brate, preko mere ;) ka ajkldjafklekd . Vase sile nas nije strah. Samo se bojimo vasg divljastva nad civilima i nejaci. Mozda je vrijeme za osvetu.

Ha ha

Ako ove vučiće i pusti onaj Džuvo guste kose sigurno je da neće izaći živi, kako su već spremni nek se uhvate rova na Krimu, a ti admine živ bio ne briši komentare, ovdje se radi o vrlo ozbiljnim stvarima, puštate srbotove da laju na zvijezde a ne date da im se napiše ono što im pripada. Admine do kraja 2024 i ti ćeš možda u rov, pa se zahvali njima a ne meni. ka HashimQ Neće Admin u rov ,nego ćeš ti ( bar bi trebao)kod stručnjaka potražiti pomoć.

Ha ha

*** Ala se ti nalupeta.

Nadimak

***

HashimQ

***

Ha ha

***

Gurkevigamm

***

hkbjknkljkklkjjij

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

***

kwaDKDKwq

***

UstajTito

***

vhjbhbhbjknjnj

***

Ne pijem dok Paja vozi

Aleksandar Vučić se ne bavi isfrustriranim budalama i time kako oni njega nazivaju. On se bavi poslom koji ima predsjednik Srbije. Kad smo kod Srbije uprkos svemu što je doživjela devedesetih,ona se izgradila ,njen BDP i broj investitora nećete moći još zadugo imati ,a o uređenju kakvo ona ima možete samo sanjati. Šta čekamo? Pa nama odgovara sadašnje uređenje BiH,a znamo i kome ne odgovara. Za razliku od vas ne izvodimo igrokaze ispred zgrade Visokog predstavnika i svako malo ne idemo kmečati pripadnicima Eufora ili već kako se zovu. Ponekad me posjetite na one dežurne tužibabe iz djetinjstva koje su se stalno nešto žalile i cmizdrile. ka Ha ha U Srbiji ima jeftini parizer, jogurt, hljeb

Ha ha

U Srbiji ima jeftini parizer, jogurt, hljeb ka Ne pijem dok Paja vozi Pa ima i u BiH.

Ne pijem dok Paja vozi

Pa ima i u BiH. ka Ha ha Hahaha. Ali nema taj sendviči što Vučko jede

333

***

Ljiljan

***

Bata Niš

... a kako će da dođu do Dodika da bi mu pomogli... avionima, helikopterima, dronovima...

Sanel

Posrat se na te vukove...imamo mi ali crne vukove...što takve ****e čekaju...

/ Najnovije