Njemački političar poslao poruku bh. građanima: Ustanite da se borite za Bosnu!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pa da

e moj kralju, šta god da se organizuje uvjek se ja pojavim i još tek 50-tak ljudi. Svi ostali sjede kod kuće i vise na Facebook i sl. Može goriti sve... samo ih ne možeš natjerati napolje

Guest

Guest Niko ko bi trebao zabavili se o lopovluku poslije se o sebi zabavili i najmilijima. Bruka ko vodi BiH drzavu iako ima dosta i stranog faktora umjesane ruke u Bosni i od Bosne. Sta da radi obican covjek gladan gleda kako ce po kontejnerima roviti da nadje nesto za djecu da pojedu.

Guest

Guest @ Pa da Ponudite im koji novac da vidite kako ce izletiti iz kuce. Da nisu gradjani toliko umobolni ne bi ih ni ovi ortodoksni lopovi toliko krali. Gradjani BiH su u vecini mazohisti uzivaju u patnji i kukanju.

Znamo mi to

Svo zlo i bosne i hercegovine i svijeta lezi u sda teroristima,hdz fašistima,snsd šovinistima.ti psi nedozvoljavaju pravdi da vlada drzavom,tad bi njih večina zbog nepravde i lopovluka završilo u zatvoru.

kikirez

Sve nekako,ali korupciju iskorijeniti,teska misija!Preteska za nas narod u Bosni,na Balkanu!

Sene

Dobar si ti ali šta je u tvojoj zemlji. Demokratijski fašizam. Okreni se malo

/ Najnovije