Njemački mediji o Schmidtovoj reakciji: "Izliv bijesa na konferenciji nije bio baš diplomatski"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

Ljiljan

Bravo Šmite uzmi motku I udri sve oko sebe ne gledaj koga ćeš da mlatneš!

Katy

Lako je njima komentarisati kad nisu dozivjeli nasu bagru. Covjek popizdio , a mi ga u potpunosti razumijemo. Podrska od mene.

Porfiricus Geneticus

Jasno mu je da sa muslimanima nema diplomatskih pregovora i da im samo treba ubijati djecu da bi se unistili. To je jedino rjesenje da muslimani nestanu i tako ce nestati svi problemi ka Miki Ti ne prestaješ sa vrijeđanjem i pozivanjem na zlo, zaista nisi normalan i idi pa se liječi, a Portalu Radio Sarajevu, hitno brišite komentare ovog zlotvora inače vam šaljemo inspekciju, prijavu RAK-u i policiju pa vi vidite šta ćete onda. Zaista ogavni komentari, fuuj.

Mel

Ti ne prestaješ sa vrijeđanjem i pozivanjem na zlo, zaista nisi normalan i idi pa se liječi, a Portalu Radio Sarajevu, hitno brišite komentare ovog zlotvora inače vam šaljemo inspekciju, prijavu RAK-u i policiju pa vi vidite šta ćete onda. Zaista ogavni komentari, fuuj. ka Porfiricus Geneticus U potpunosti se slazem. Na portalu se svakodnevno oglasava nekoliko mentalno poremecenihi osoba. Ocigledno ne znaju sta je "Smart" telefon. Svi znamo da su to obicne kukavice, sa IQ (inteligencijom) manjem od ameba. Vjerovatno ih nikad otac i mati nisu voljeli, tako da na portalu dobiju paznju koja im je uskracena od djetinjstva.

/ Najnovije