Njemački mediji: Bošnjaci protiv "muslimanske državice" u Europi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo,jajce

Sve je bolje od ovog sranja od drzave.politicari,tajkuni,lopovi zive.narod se bori da opstane place 400km radniku a politicaru 7000 za nerad.socijalni sistem koriste bogati,biro za zaposljavanje sluzi samo tajkunima,dem borac ima primanja 0,penzioner moze s penziom zivit 10 dana.socijalno i pravno sredjena drzava je pojam koji politicari ne zele da znaju.a i vrijeme je da se narod s lopovima obracuna.

Gost

Protiv "drzavice" jesu ali protiv "drzave" cisto sumnjam. Kako je krhko ispravno znacenje i razumijevanje.

N

Koliko je doslo ratnika iz arapskih zemalja tokom proslog rata je nista koliko bi sad doslo, obzirom da se zna siroko sta su genocidasi radili, cisto sumnjam da bi mirno bilo. Takodjer ni srbija ni hrvatska ne bi bile mirne, jer kao sto se da vidjeti, jedan bombas samoubica u sred beograda ili zagreba bi haos napravio, ja ne znam da li se isplati politika srbije i hrvatske koju trenutno vode

Za N

Samo se ti nadaj islamskim ratnicima i bombasima samoubicama.Vidim do sada koliko je onih sto su se raznijeli u Beogradu i Zagrebu,toliko ce biti i od sada.Moli se bogu da rata ne bude i da ne zovete Nato u pomoc,jer mozda nece doci.

/ Najnovije