Njemački medij o Schmidtu: On će promijeniti Izborni zakon, ako treba i dekretom

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.I.

Bujrum

Bosanac

Pa ti isti ugrozeni rvati zele podjelit Bosnu i oni ugrozavaju drzavu ko i genocidne srbende

Hehe

Pa ti isti ugrozeni rvati zele podjelit Bosnu i oni ugrozavaju drzavu ko i genocidne srbende ka Bosanac Misle obnavljati Neovisnu katolibansku djamahiriju uz pomoc nacista kao i prvi put.

Bosnjaci cuvajte se nijemaca !!!

Jasta ce, dekretom, kako da ne.

Da je mislio, vec bi tako i postupio.

sve pottututurice su uz njega!!!

pottututurice ne podnose nepravdu koja se čini hrvatima i protive se iSSla mističkoj državi po alijinom scenariju!

sve pottututurice su uz njega!!!

Pa ti isti ugrozeni rvati zele podjelit Bosnu i oni ugrozavaju drzavu ko i genocidne srbende ka Bosanac ne budali, i ne idi džoooomiju napajat se mržnjom i militantnim iSSla mizmom!

sve pottututurice su uz njega!!!

Misle obnavljati Neovisnu katolibansku djamahiriju uz pomoc nacista kao i prvi put. ka Hehe ja, .... iiiiiiiii?! a neće da obnavljaju genocidnu tursku vladavinu?

sve pottututurice su uz njega!!!

šmit, dobio si od nas jedan orden, kad napravić našu državu u bivšoj, tzv. bih dobijaš jop jedam, još veći orden! inšalah, ŽIVJELA LIJEPA NAŠA HERCEG-bosna. slavna i ponosna!!

a kako ćemo onda sa erdoganom i

muslimanskim bratstvom napraviti sebi iSSl am sku državu od bih, pitaju se u reis-sda stranku?!?! alaha mi ovo ne ide na dobro,... ma bolan, čista islamofobija, alahami!

Mrki

Eto koliko su ugrozeni postavljaju zastave zlocinacke tvorevine da su postavili zastave bih svi bi glasali kako treba . Eto smit sad da te vidimo

Boske

27 .godina od DaYTONA na ovamo međunarodna zajednica na čelu sa visokim predstavnikom i OHR om čini sve da zadrži rast bošnjačke populacije ,čini sve da Bošnjake a koji jesu u većini muslimani zadrži ispod 50 % udjela u broju stanovnika BiH.

Tuner

Rece li ko novinaru da 100000 hrvata nije jednako pametno kao milion bosnjaka te da je to majorizacija bosnjaka ako se tako posmatra? I da ga napomene da su woshington potpisali kada je armija okruzila zapadni mostar i dosla na ulaz u siroki brijeg

Gost

I šta će biti ako pobijedi Borjana Krišto, po tom istom Izbornom zakonu koji važi od Dayton-a? Hoće li se opet mijenjati zakon? Po tom istom zakonu je već pobjeđivao i Čović. Dakle????

Bolan, nikakv Hrvat NE SMIJE da pobijedi.

I šta će biti ako pobijedi Borjana Krišto, po tom istom Izbornom zakonu koji važi od Dayton-a? Hoće li se opet mijenjati zakon? Po tom istom zakonu je već pobjeđivao i Čović. Dakle???? ka Gost ..............;; Samo smije otpadak Komsoglu namjesto Hrvata.

Bosanac

Koja laž 3,3 milijona glasača a milijon samo ima glasaca

Šmit Gargamel

Hrvatska je bila agresor na BiH u ratu i NIPOŠTO se ne smije mješati u unutrašnju politiku BiH. To je kao da je Njemačka odlučivala izbore u Izraelu poslije 2og svijetskog rata

/ Najnovije