Njemački medij: Konaković u Banjoj Luci - bruka ili odgovorna politika?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To se podrazumijeva

On je največa bruka za našu zemlju i narod.Nista gore nismo imali a ne vjerujem i da će se desiti.

To se podrazumijeva

***

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

user1665407286

SDA treba sve da blokira kao sto je radio HDZ zadnje 4 godine svakako nece nista biti bolje...ne podrzavam SDA ali u blokiranju federacije da u potpunosti....HDZ nagrađen zbog blokiranja pa neka ona i ovi blokiraju i taman svima....

To sto je...

...Novalic na slobodi, dovoljno govori o opstrukciji pravde od strane stranke. Njihovi lopovi jednostavno to nisu, ali uskoro se i to mijenja. Moraju odgovarati sve i jedan!!!

Savjetnik

Konakovic isao po savjete kod dodika kako rascjepati BiH.

Samke

Kratko i jasno BRUKA

Ljiljan:***

OVO JE BIO TROSTRUKI KOLUT NAZAD OD NASTAVNIKA FIZIČKOG KOJI JE DOK JE BIO U LOPOVSKOJ SDA POKRO I UNIŠTIO EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNU I SA TIM PARAMA NAPRAVIO STRANKU!

/ Najnovije