Njemački medij: Dodik se želi "razdružiti" s Federacijom BiH

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Bosanac

***

Bgd

Srbija Srpska

BiH

***

Kos

***

nosite se vise

***

Bosanac

***

mhhh

***

Zenicanin

***

dudak

Eto mi to nismo znali da nam vi ne rekoste

Jovoćekrepucne

Srbi se spremaju za novi rat, za progone, za čišćenje teritorija, ko ne vjeruje, čitajte i analizirajte razne portale i razumjet ćete. Zapad ih neće spriječiti, opet će se praviti ludi. Onaj ko se priprema sam sebi pomaže, kakav crni NATO, UN, PM. Uvijek je bilo kad je Srbima zafalilo para oni su išli u pljačku, pa se vi nadajte da će Laktašenko čekati novi kredit. Eto pa izbrišite komentar, a ko ne vjeruje neka čeka još neko vrijeme pa će se uvjeriti.

SLJEDEĆEG TJEDNA OČEKUJE SE ODLUKA

O PROVEDBI IZBORNIH REZULTATA Murphy: Jedna stranka (SDA) treba prestati blokirati izbor Vlade Federacije BiH! Trebaju se pogledati u ogledalo i pitati zašto nitko ne želi biti partner s njima i neka se fokusiraju na izgradnju vlastite vjerodostojnosti - rekao je Murphy. Američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Michael Murphy pozvao je političke stranke da prestanu s blokadama, a njegovo obraćanje očito je bilo upućeno političkome dvojcu, SDA i Demokratskoj fronti, koji je posljednjih godina ključno pridonosio destabiliziranju odnosa u Federaciji BiH te poticanju međunacionalnih napetosti.

@bosanac

***<<E kako je divno živjeti 2000km od BiH i ovako srat

@@

Yeeeebeeeem ja vama novinarima maaaaaater vise sa Dodikom. Sve vas treba dobro isprebijati maaaarvo jedna bezoooobrazna. Po do kad cete nas vise maltretirati sa ovom seljacinoooom ka nosite se vise Pa moraju tako, jer skreću pažnju sa respiratora, lažnih diploma, korupcije

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Da ti se nisi potrošio socijalu gnjido jedna dijasporska

Guest

Guest Gospodine Murphu nisam niciji postovatelj ali posteno treba reci gdje su tu Covic i Dodik zajedno sa Izetbegvicem? Sva trojica ortodoksni lopovi i mnoge gradjane unistavaju od gladi pa nadalje.

lažeš islamisto!

>>Guest Gospodine Murphu nisam niciji postovatelj ali posteno treba reci gdje su tu Covic i Dodik zajedno sa Izetbegvicem? Sva trojica ortodoksni lopovi i mnoge gradjane unistavaju od gladi pa nadalje. ka Guest<<

Laktaski prasac

Ovo sve jedan F 35 rjesava u nepunih 24 sata ,sto ovi klocevi ne mogu unazad 30 god

Gost_Radio_Sarajeva

Šta bulazni ovaj Murphy. Pa SAD stoje po strani od devedeset i druge. Samo su jednom reagovale, i to kad je (budući RS) bio pred definitvnim porazom.

/ Najnovije