Njemački medij: Schmidt bi mogao suspendirati Dodika, ali i institucije RS

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Za ovo sranye..

..koje zadnjih godina karpatlije prave po BiH,a i regionu,kriv je Inzko...Evo i sada,u ovoj situaciji,Schmidt suti k'o pyzda.Zaista,normalnom covjeku je to nemoguce razumjeti i shvatiti,ali vise je nego ocito da su interesi u pitanju.Svabe su se inace zadnjih godina pokazale kao prave ljige...yebbo im litij maayku...

ČEKAMO VAS

Hoce islamisti rat ko u Ukrajini krenite ajde

Rex way Ay sa

Pa hajde više, učinite nešto pametno! 30 godina pričate bullshit, dok se nije desila Ukrajina. Tek sada neki počinju shvatati sistem zamjene teza i taktiku laganja. Nadam se da će konačno preduzeti efikasne korake za zaštitu mira i cjelovitosti BiH.

Habuhabuhabu

Kreće razmontiravanje Dodikovog pašaluka.

nasvasta

Što je nastalo na masovnim grobnicama to je prokleto zadesiti će ih teško zlo.

Habuhabuhabu

Šta će sutra ako im kroz kompjutere ne bude funkcionirao Swift? Biće k'o u Rusiji. Srpski kilometri srpskih redova na srpskim bankomatima.

Damianusdarcus

Pa idite sad da ukinete tu genocidnu izdrkotinu!

dP

Dobar razlog za još dublju krizu. I šta onda ? Nova Ukrajina kojoj ćete prodavati oružje i boriti se do poslijednjeg BiH građanina ? Pravite li neki novi rajh ?

Guest

Guest Ni Bogu sila nije mila. Pjevali se ona: Nemoze nam niko nista ????????????? Sad je druga: Oj drugovi jel' vam zao rastanak se primakao ????

Guest

Guest @ CEKAMO VAS Izgleda da vas bas i cekaju tako hrabre na djecu,zene i stare za ostale bjezanija.

Guest

Guest @ Habuhabuhabu Izgleda uce novu pjesmu: Oj drugovi jel' vam zao rastanak se primakao,a gdje je debeli Stevandic i pogazena mu Hipokratova zakletva.

Sve

Sta god ti druze uradio tako pravis vecu krizu u zemlji koja je podijeljena i u kojoj svako vuce na svoju stranu. Fbih hoce u nato iako nije ni svjestan da mora placati danak tj. kupovati oruzje da bi ga neko navodno cuvao ili da salje vojnike u "mirovne" misije i to da ona finansira. A rs misli prema rusiji. Niti jedan ni drugi ne znaju zasto su tako orjentisani ali se jedva ceka da se pokoljemo opet. I onda dodjes ti i nameces neke zakone. Ccc

Guest

"Cekamo vas" Koga ti * cekas? Mozes prijetiti na portalu, *. Vi *se neznate boriti prsa uz prsa, nego sa brda pucate. Imaj *, pa stani na sred carsije i izazivaj!!!*. Nemas muda za to!!!!

ned

„Ugledni njemački magazin Der Standard” u stvari niti je magazin niti njemački, nego austrijski dnevni list… Naši „novinari" nisu u stanju kako treba ni prepisati izvor vijesti, a o samoj „vijesti” ne treba ni govoriti…

/ Najnovije