Njemački list: Hrvati ponekad čak i prezastupljeni u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Tacno tako gdjo. Wolfl. Evropi ocigledno nedostaje pravih i istinitih informacija. Ima toga jos mnogo, rado cemo dostaviti, a vi nastavite informisati gradjane Evrope. Ko zna, mozda shvate kome ostavljaju novac na odmoru.

Panzer

Koji je grijeh da Hrvati ne mogu sebi birati predstavnika.Aj te nacisti nas prosvjetlite bagro zelena.Njemačka je sastavljena od bruku savezni država.Većinom su po nacionalnosti Protestanti i Katolici.Bosna je nešto drugo,tu se sudaraju druge kulture.Istok,Bizant i Katoličanstvo.

Stari

Jadni su ovi Politicari , cini mi se da je kod Muniba bila jaca politika ,pogotovo kad se Medo javi za rijec. Toliko za ove Seljacice i one koji upotrebljavaju neumjesne rijeci,ovdje.

Nikolica s prikolicom

Vrijeme vam je sviraljku zadjeti za pas...2 entiteta i 3 ravnopravna konstitutivna naroda. Ponoviti 3x prie i poslije svakog jela.

Rus-mir

A šta kažu Rusi?

kikirez

Danke Deutschland!

Guest

Guest Ovom ortodoksnom lopovu kamenjarskom cigosu glava sastavljena samo od kostiju pravougaonog izgleda. Bitno je da je svezao kravatu kupljenu od pokradenih novaca gladnih gradjana fujjj.

inspector

Njemački - hirurški precizno i odmjereno. Ovakvih nam analiza treba što više u medijima.

/ Najnovije