Njemačka traži još 50.000 radnika: Šansa i za državljane BiH, ovo su nova pravila za posao

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Ljudi moji ako idete ,pa nije Njemačka jedina, šarajte malo, ima i Belgija, Austrija, Luxemburg. A mnogi ce se i vratiti, mora se raditi ko konj za rezije i kiriju, a tanko sta moze ostat, pogotovo ko nije dobar majstor, ne zna jezik ,a kod nas je takvih vecina.

***

***

Nova pravila za posao:

Mujo na mjesalicu, Haso nosi malter u kanti.

Domovina

Smirite se kud ste potrcali Nije Njemacka kao sto se mnogima cini….

Bosanac

***

👍

Zato trazis nase firme koje rade tamo i nebrini se.samo posteno radi i slusaj.dvica je zagarantovana,eura naravno,sad nam je najniza satnica 12 eura.

bježi od "naših" firmi, cast izuzetcima.

Zato trazis nase firme koje rade tamo i nebrini se.samo posteno radi i slusaj.dvica je zagarantovana,eura naravno,sad nam je najniza satnica 12 eura. ka 👍

/ Najnovije